Új jelszó kérése
 

Blog

2018.11.26 12:50

Luca napjához (december 13.) több népszokás is kapcsolódik. Ezek eredete valószínűleg az, hogy a Gergely-naptár bevezetése előtt ez a nap volt az év legrövidebb napja (eltérően a mai téli napfordulótól, ami december 21-re, esetenként 22-ére esik).

Luca-napon régen tilos volt fonni, sütni, mosni. Nem volt ajánlatos kölcsönadni sem, mert az elkért dolgok boszorkányok kezére kerülhettek.

Minden fiatal leányzó álmadozott már arról, hogy milyen lehet esküvői ruhát vagy estélyi ruhát tervezni egy különleges alkalomra. Nagyon jó hírünk van nekik! Megérkeztek a Top Model kretív tervező füzetek és a hozzájuk tartozó fantasztikus kiegészítők!

Csodálatos dolog a gyermeki hit, ahogyan bíznak a természetfeletti lényekben. Télapóban, Jézuskában, Fogtündérben. A szülők és az óvónők sokáig őrzik és táplálják ezt a hitet, settenkednek a kis piros csomagokkal, kilopják a párnák alól az apró fogacskákat. December 6-án pedig minden óvodába megérkezik a Mikulás! Az ünnepek pillanatai, percei, órái azonban hamar elmúlnak, ezért épp olyan fontos és izgalmas a várakozás és az előkészület időszaka is!

2018.11.03 08:14

Az alvás az egyik legneuralgikusabb pont a nevelésben, hiszen minden kimerült szülő úgy várja estét és minden egyes nap újra reménykedik benne, hogy hátha ma már végig is tudja aludni az egész éjszakát. Sajnos ez nem mindig jön össze. A gyermekek ugyanis egy bizonyos élettani szakazban nem igázán jó alvók. 

 

2018.10.09 09:35

halloween ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep október 31. éjszakáján amit elsősorban az angolszászországokban tartanak, bár mára már az egész világon elterjedt a divatja. Magyarországon is így történt és az egyébként szomorúságra okot adó ünnep a Mindenszentek és a Halottak napját megelőző nap bulizós és játékos hangulatú szokásává vált. 

2018.10.17 12:41

Ez a szépséges őszi időjárás a legtöbb óvónőt megihleti. A délelőtti séták alkalmával a kis óvodásokkal együt gyűjthetik be a következő foglalkozás alapanyagait. Legyen szó lehullott falevelekről, gesztenyékről, tobozról.

2018.10.10 15:34

Minden óvodában fontosnak tartják a megfelelő testmozgást. Legyen az torna vagy tánc. Egy jól kiválasztott játéksor tanítása örömet okoz felnőttnek, gyermeknek egyaránt. Nem utolsó sorban, észrevétlenül fejlesztenek, főleg ha zenével van öszekapcsolva, hisz ha megnézzük a babás játékokat, már ott is hangos azaz zenélős játékok vannak elővéve, és azokat szeretik a legjobban a gyermekek. Nincs ez másképp az óvodában sem, hisz egyenesen imádják az ovisok a zenéz foglalkozásokat!

Az idei év egyik legjobb kreatív játéka a Pom Pom WOW kreatív készletek! Úgy gondoltuk szánunk rá pár sort, hisz a gyermekek nagyon szeretik a kreatív játékokat, és főleg azokat a játékokat, mellyekkel dekorálni lehet, vagyis a tárgyaikat, szobájukat még különlegesebbé tehetik!

2018.10.05 11:20

A legfutkosósabb kisfiúk is lenyűgözve állnak meg a hatalmas mozdonyok vagy éppen az autómodellek és az óriás autópályák előtt a csillogó játékbolt kirakatánál. Lenyűgözve nézik hogyan mennek fel és jönnek le a lejtőn. Utánna persze záporoznak a kérdések, hogy is lehetséges ez? 

2018.10.02 15:48

Októben révén már gyakorlatilag a játékboltok telis tele vannak jobbnál jobb és újabbnál újabb játékokkal, és a játék webáruházunkban is akik nyomon követik, szinte naponta kerülnek ki és rendelhetőek az újdonságok. És a Gravitrax szerintünk az év egyik legjobb játéka.

Beköszöntött az ősz és a hideg elől mindenki behúzódik a jó meleg szobába. De mivel tudnánk elütni a hosszúra nyúlt estéket? Hát elő a társasjátékokat! Ez az apró játék össze hozza a családokat a hétvégéken és a nagy családi partikot!

2018.09.28 15:31

Márciusban szinte nem volt olyan ember aki ne találkozott volna a Slime gyár vagy csak Slime-al! Mindenki errő beszélt és azt is hittük, hogy ez az őrület lecseng! Ám ahogy látjuk, nem ért véget, sőt, még mindig imádják a gyerekek!

Sok gyerek nem tudja befűzni a cipőfűzőjét, nem áll meg egy lábon, és nem jó a kézírása: ezek a képességek összefüggenek egymással. Sajnos a tépőzár és az okos kütyük nyomógombjai miatt ma már nem kell olyan kézügyesség-fejlesztő feladatokat megoldani a mai gyerekeknek, mint a cipőfűző befűzése vagy hurkolása, így az úgynevezett nagymozgások és finommozgások nem fejlődnek eléggé. Írás fejlesztése gészen kicsi kortól játékos formában, és a hozzá való játékokat megtalálod itt katt ide érte

2018.09.26 10:33

A logikus játékok nem csak örömöt és sikerélményt hoznak a gyermekek életébe, de még akkor is lekötik őket, ha egyedül vannak. Miközben játszik ellenőrizheti saját magát és megtanulja a feladatokat önállóan elvégezni, és hogy mik is ezek a játékok? nem más, mint a Logico keret és logico feladatlapok.

2018.09.22 08:56

Manapság már mi is azt tapasztaljuk, hogy nem lehet a játékokra egyértelműen kijelenteni kinek is való. Épp úgy vesznek például tűzoltó autót egy kislánynak, mint játékkonyhát a kisfiúnak. Hiszen napjainkban teljesen megszokott, hogy apa besegít a házimunkában, anya pedig megszerel egy-két dolgot a házban. A gyerekek csak azt utánozzák, amit otthon látnak!

Minden gyermek érdeklődik az őt körül vevő világ iránt. Érdeklik az állatok, növények, a csillagok, az időjárás változás és még sorolhatnánk. A gyermekek már egészen kicsi korukban szívják magukba a környezetük ingerét, ezért kaphatók minden újdonságra. Szinte észre sem veszik a játék során, hogy beléptek a tudás világába. A tudományos játékok célja pont az, hogy a kicsik tudásigényét kielégítsék, játékos formában tanítsák a gyerkőcöt. 

2018.09.19 12:45

Sajnos a mai rohanó világban elkerülhetetlen, hogy a gyermek egy-két óra hosszára le ne ülne a tv elé. Szerencsére már számtalan mese csatorna van, ami a legkisebbektől a nagyokig mnden stílusban vetít meséket. Hiszen a mesék nem a  gyermekek tudatára, hanem a lelkére hatnak.

Lassan megyünk a karácsonynak és folyamatos újdonságokkal igyekszünk benneteket az ovodavilag.hu ovis játékok webshopjában figyelemmel tartani. Ami szerintünk hatalmasan jó játék, nem csak lányoknak, de plüss imádó fiúknak is, azok a Fur Balls plüssök. Katt ide értük.

 

2018.09.12 09:41

Egy kedves barátunk nagy lelkesen mesélte, hogy szeptembertől a gyermeke kéttannyelvű óvodába fog járni, mert ugye a gyerekek kicsi korukban fogékonyabbak a nyelvre. Elgondolkoztunk ezen a témán és talán megér egy blog bejegyzést nálunk is, hisz óvodásokról van szó.

2018.09.06 12:41

Szeptember, elkezdődött az iskola és újra mindenki a régi vagy épp új kis mindennapjaiban mozog. Szeptemberben folyamatosan jönnek az újdonságok és bizony már a karácsonyra hangolódunk lassan. Ebben az évben minden lánynál megtalálható lesz a flitter baba. És már webshopunkban meg is találhatod az új flitterbabákat!

Koraszülött csecsemőnek az az újszülött számít, akinek a születési súlya 2500g alatt marad és a betöltött 36. hétnél előbb jön a világra.  Sajnos egyre több baba születik a kiírt idő előtt. Ennek számos oka lehet. Például az anya más betegségei, a környezeti tényezők illetve a magzat fejlődésének rendellenességei. Ilyen babáknál a cél, hogy a méhen belüli növekedési folyamatok elmaradását minél előbb be tudják pótolni.

2018.08.27 13:23

Talán az egyik legrégebbi és legegyszerűbb fejlesztő játék a gyurma. Lehet az ember akárhány éves, biztos minden háztartásban megtalálható valamilyen formában. Az óvódákban szinte minen fajtája elérhető, hiszen ennél jobb fejlesztőjáték nem nagyon van a piacon. A gyurma segítségéval kézzel fogható, térbeli dolgokat alkothatnak a gyerekek, hiszen fantáziájuk határtalan, ha gyurmázásról van szó! rengeteg gyurmát találsz webshopunk kínálatában, amikből jobbnál jobb dolgokat lehet készíteni! 

2018.08.28 10:06

Óvodából az iskolába, bizony nem kis feladat. Az iskola elkezdése gyerekeknek és szülőknek egyaránt kihívás. Tudjuk, hogy a beiskolázás egy következő lépcsőfok az óvoda után és az iskolák világa jelentősen eltér gyerekeink eddigi életétől. Augusztusban a gyereknél csak egy ember izgul jobban, a szülő, akinek azonban igyekeznie kell aggodalmait leplezni, hiszen az ő nyugalma a gyereknek is magabiztosságot adhat.

Amíg a baba kicsi, a szereteten, gondoskodáson kívül, csak egy biztonságos fürdető kis kádra van szüksége. Ahogy nő a gyerkőc rájön arra is, fürdés közben nagyon jókat lehet játszani. Szerencsére erre a célra már rengeteg játék áll a szülők rendelkezésére, legyen akárhány éves is a gyermek! 

2018.08.18 10:25

Újszülött játékbabák mellet ne menjünk el szó nélkül, hisz olya sokat adnak a kislányoknak, amit az ember, vagyis a szülő szinte nem is gondoln. Mindenkinek az jut az eszébe, hogy mit is csinál a gyermek egy ilyen kis újszülött babával, ami néha-néha nem is épp a legszebb külsővel rendelkezik, ám a mai élethű újszülött babák, már nagyon kedves angyal arcocskával rendelkeznek. 

2018.08.15 11:19

A szülinapi partit, zsúrt minden gyerek szereti, mivel ilyenkor meghívják barátait, óvodai társait, akikkel egy felejthetetlen délutánt tölthet együtt. Igaz, a szülők ezt a napot kevésbé élvezik, de talán ezzel a kis cikkel tudunk pár hasznos tanácsot adni. Akár szervezés tekintetében, akár ajándék ötletekkel! 

 

2018.08.13 09:40

Végezzen-e gyerek házimunkát? Érdekes kérdés. A szülők többsége igen is azt vallja, hogy az önállóság nevelésére tökéletes dolog a házimunka. Amerikai kutatók bebizonyították, hogy azok a gyerkőcök, akik segítenek otthon, a felnőtt életben is jobban boldogulnak. Lényeg, felelősséggel járó feladatot kapjon a gyermek, hogy érezze milyern hasznos családtag. A házimunkával tehát felelősségre neveljük a gyerekeinket, növeljük az önbizalmukat, és erősítjük bennük az összetartozás érzést.

2018.08.08 11:41

Sajnos közeleg a nyár vége, ami azt jelenti, hogy jönnek a gyermekek számárá is a "dolgos" hétköznapok! Valaki már várja, valaki a hátára sem kívánja. Talán azokban a családokban, ahol először megy óvodába a gyerkőc, még a hangulat is más, hiszen ez az időszak minden családtagot megviselhet. A legfontosabb mégis a kisgyermek kell, hogy legyen! Őróluk szóljon most minden!

2018.08.08 09:58

Tegnap beszélgettem egy anyukával, akinek gyermekjógára jár a lánya. Elmesélte, hogy a játékos, mókával egybefont mozgás mennyit segített a gyerkőc testtartásán, állóképességén és kitartásán. Gondoltam, egy bejegyzést megér írni róla, hátha felkelthetjük iránta az érdeklődést!

Ha már az előző blogban a Dévény-tornát mutattuk be nektek, akkor így az óvodakezdés előtt, ejtsünk pár szót a mozgásfejlesztő játékok fontosságáról. Azt a képességünket, hogy tanulni tudunk, döntően két tényező befolyásolja. Az egyik a negatív stressz, amely blokkolja a gondolkodást és megakadályozza, hogy nyitottak legyünk az új tapasztalatokra. A másik tényező a mozgás: amely nemcsak a stresszt oldja, de az agyra is hat, mivel ott található a központja. Ez által a testi mozgás elősegíti a szellemi mozgékonyságot.

Úgy gondoltuk egy pár sort megérdemel ez a mozgásfejlesztés, hisz kevesen ismerik ám lenyűgöző eredményeket érnek el vele! Különösen baba korban igen hasznos! Nézzük csak mit is jelent egyálralán! A Dévény Speciális manuális technika - Gimnasztika Módszer az elmúlt 28 év alatt a mozgássérülések valamennyi területén kimagasló eredményeket volt képes felmutatni gyermekeknél és felnőtteknél egyaránt. Kifejlesztője Dévény Anna gyógytornász, művészi torna szakedző, aki az elmúlt közel 30 évben kidolgozta és folyamatosan fejlesztette a Dévény Speciális manuális technika-Gimnasztika Módszert (DSGM).

Szerepjátékok a mindennapokban, bármennyire is csodálkozik az ember, hogy egy kisfiú konyhát kér karácsonyra, mi azon nem lepődünk meg, sőt.

Amit a gyerekek bekerülnek a bölcsödébe és az óvodába, bizony új játékokkal ismerkednek meg. Most a szerepjátékokkal fogunk foglalkozni.

2018.07.20 15:56

Tombol a nyári szünet, jó néhány oviban leállás van és valóban az aktív nyári szünetet élik a kedves óvó nénik és a gyermekek szintén. Azonban egy táska amiről szót kell ejtenünk az minden ovisnak megtalálható a ruhatárában, és mi más is lenne az mint az ovis táska vagy az ovis hátizsák.

Tombol a nyári szünet, olya annyira, hogy már mindenki javában a tábozokban tobzódik, vagy épp a jól megérdemelt szünetet tölti otthon a maminál, vagy épp anyu és apu felválltva vannak otthon a gyerkőcökkel. Játékra mindig van idő és gyorsan, ügyesen is el lehet az időt tölteni, és ehez még nagy befektetés sem kell.

Tombol a nyári szünet, olya annyira, hogy már mindenki javában a tábozokban tobzódik, vagy épp a jól megérdemelt szünetet tölti otthon a maminál, vagy épp anyu és apu felválltva vannak otthon a gyerkőcökkel. Játékra mindig van idő és gyorsan, ügyesen is el lehet az időt tölteni, és ehez még nagy befektetés sem kell.

Oly régen jelentkeztünk már, és ennek nyomós okai voltak, hisz itt a nyár és mindenki útnak indult, de hová is? Vannak akik a nyaralást a gyerkőcökkel még csak most tervezik, viszont a fesztivál szezon már elkezdődött és ebben az évebn a családok évében ezek igen nívósak.

Ma van a nyári szünet első napja, és kicsit örül ais a szülő, viszont a másik oldalon kicsit kétségbe van esve, hogy mit is fogy csinálni a gyerekkel egész nyáron? Jó kérdések és bizony nem is hiába valóak, így összeszedtünk pár praktikát, hogy mit is csinálhatunk a gyerekekkel mi saját magunk, hogy elteljen a nyári szünet, és nem utolsó sorban kellemesen teljen el.

 

2018.06.08 15:59

Tegnap már esett szó, illetve kicsit bele mélyedtünk, hogy milyen kellékek lesznek szükségesek az ovihoz! Most ebben a blogban folytatjuk, hisz sok mindent nem tudtunk beleírni! Hisz nem csak ovis hátizsák és ovis tornazsákra lesz szükségetek, hanem olyan apró ruhadarabokra is melyeket a mindennapokban használnak gyerkőceitek!

2018.06.07 13:20

Megkezdődtek az óvodai ballagások, bizony véget ért egy korszak az életetekben és sajnos nem is olyan soká, kezdődik ismét az iskola és óvoda! Nos sok szülőt foglalkoztat, főleg az első gyerkőcnél, hogy mik is kellenek majd, mire lesz szüksége az óvodába a gyermeknek! persze a pénztácát is nézve, nyílván nem mindenki szeretne felesleges dolgokat vásárolni! 

                                   

Valami hihetetlen, és szerintünk anyukák és apukák nem is gondolnák, de még talán az óvónők sem, hogy mikor beköszönt a jóidő, a játékboltok különféle homokozós játékok ajánlanak apró gyermekeinknek! Nos nem titok mi is nyilván már márciustól homokozós illetve kültéri játékokat ajánlunk! Ám azonban nagy nagy meglepetés számunkra is, hogy mesefigurás homokozó ide vagy oda, a fagyis homokozó mindent elsöpör!

                                                          

2018.05.14 11:23

Termékeik közt megtalálhatjátok a TopModel kreatív füzeteket, melyek nem szimplán kreatív játékok, de azért vallujuk be igen jól fejlesztik a a kézügyességet! Szokták mondani, hogy lányoknak sokkal könnyebb vásárolni, hisz szélesebb sokkal több mindent lehet nekik vásárolni! Nos ezt mi is tapasztaljuk, hogy így van, és ha már csak a kreatív termékeket megnézzük, sokkal inkább a lányok kedvenc időtöltései!

2018.05.09 12:31

Ismeritek már? Mi már kipróbáltuk és nekünk nagyon tetszik, sőt! mondhatni, hogy a gyerkőcök egyik kedvencévé válik, ha egyszer kipróbálják! Különleges, egyedi és a legjobb mozgásfejlesztő! Mi is ez? BoBo-Car

                                

Folyamatos bővítjük termékeinket és evvel együtt ovis játék webáruházunk is egyre több terméket mutat be nektek gyerekeknek és olyan édesanyáknak, akiknek fontosak a minőségi és fejlesztő játékok! Nézzétek, hogy milyen termékeket mutatunk most be nektek! Szerintünk nagyon jó fejlesztők és nem mellékesen 100 %-ban lekötik a gyermk figyelmét!

                                         

Májuk első vasárnapja ÉDESANYÁk ünnepe! Ki ne ismerné ezt a verset és szinte minden évben egyszer minden gyermek elmondja! Ti hogy készültök az ovis csoportoddal vagy egyénileg az anyák napjára?

 

2018.04.26 19:54

A hiperaktivitás egyre gyakrabban előforduló jelenség amiről nagyon sok szülő nem hallot, vagy ha igen, akkor sem pontosak az információik, így tényleg csak tapogatózunk ezen a téren! Így arra gondoltunk, hogy ezt a témát is egy kicsit körbejárjuk! 

Ha csak pár ember figyelmét felhívjuk, akkor már megérte ez a cikk.

Manapság egyre többet hallani, hogy ez a gyerek nem hiperaktív, csak neveletlen, kár rögtön a hiperaktív jelző mögé bújtatni, bezzeg az én időmben…. Pedig a hiperaktivitás egyre gyakrabban előforduló jelenség. A szülők viszont jóformán semmilyen információval nem rendelkeznek róla, s amennyiben a saját gyerekükről kiderül, hogy hiperaktív, nemigen tudnak szembenézni a problémával. Ha mégis megpróbálják, leginkább csak falakba ütköznek, hatásos segítséget nem sokan tudnak számukra nyújtani. Kritikát annál inkább kapnak. Nem elég, hogy meg kell birkózniuk csemetéjük különcségével, akinek nevelése sokkal nehezebb az átlagos gyerekekéhez képest, előbb-utóbb a társadalom teljes értetlenségével is szembesülnek, kezdve a családi környezettel.

  • Mik a hiperaktivitás kiváltó okai?

  • Milyen is az átlagtól jócskán eltérő, ténylegesen hiperaktív gyermek?

  • Hogyan lehet a hétköznapi rendkívül kellemetlen helyzetek kialakulását megelőzni, és segíteni a gyermeknek megtalálni helyét az életben?

Sajnos erről a "betegségről" is beszélnünk kell! Talán ez az elváltozás az egyik legismertebb genetikai rendellenesség; mindannyiunk környezetében élnek olyan emberek, és gyerekek akik Down-szindrómások. A tünetegyüttes egykori leírójáról, Langdon Downról kapta a nevét, aki 1866-ban írta le a szindrómát. Ő akkor azt gondolta, hogy a betegség lényege a mongol rasszra való visszaütés, innen származik az egyébként helytelen és ma már nem elfogadható mongoloid idiotia (mongolidiotizmus) elnevezés. E név két okból is tarthatatlan, egyrészt, mert nincs köze a mongol rasszhoz, másrészt pedig, mert az Down-szindrómások korántsem képezhetetlenek.

Az autizmusnak számtalan megjelenési formája van ami csökkent mértékű társadalmi kapcsolatokban, kommunikációs képességekben, abnormális viselkedési és érdeklődési mintázatokban nyilvánul meg. A tünetek 3 éves kor előtt megjelenhetnek. Két típust tudunk megkülönböztetni: a súlyosabb Kanner-szindrómát és a kevésbé súlyos Asperger-szindrómát. Az Asperger-szindrómát sokszor a jól beszélő emberekre, míg a Kanner szindrómát a néma, a nyelvet szó szerint vevő, súlyosabb problémákkal küzdő gyermekekre alkalmazzák.

A Sajátos Nevelési Igényű (SNI) gyermekek fejlesztését már egész kicsi korban érdemes elkezdeni, hogy a fejlődése során, minél kevesebb hátránya legyen az életben. Manapság, szerencsére nagyon hamar ki tudják szűrni a különböző betegségeket, ami ebbe a kategóriába tartozik.

A fogyatékossággal élők mellett ide tartoznak a tanulási nehézséggel, magatartászavarral küzdők illetve a kivételes képességű tanulók. Fontos, hogy az SNI gyermekek beilleszkedjenek a társadalomba.  

 

2018.04.10 12:52

A Montessori eszközök az óvónők és a fejlesztő tanárnők számára nem lehet ismeretlen játészer. Minden nap használják az óvodákban. Ezek a speciális, fejlesztő játékok megismertetik a gyermekekkel a körülöttük lévő világot, fejlesztik érzékszerveiket. Minden ilyen Montessori játékra igaz, hogy szépek, gyermekek kezéhez vannak méretezve, újdonságra tanítanak, tartósak és képességet fejlesztenek. 

2018.04.10 09:25

A matematika mindenhol jelen van az életünkben, és a gyermekek életében is. Ezért ebben a témában nagyon sok múlik a szülők és az óvónők tapasztalatain. Szerencsére már itt is rengeteg játék áll az óvodák segítségére. Óvodavilág játék webáruházunkban különböző témakörben találsz matematikai játékokat, nem csak óvódai foglálkozásokra, de hasznosak otthoni használatra, sőt még iskola előkészítésre is, melyek remek óvodai játékok!

2018.04.06 11:06

Mikor érdemes elkezdeni a gyermek írásfejlesztését? Óvodás korban? Vagy csak elég majd az iskolában megtanulnia a helyes ceruzafogást? Mindenkinek ismerős ez a kérdés. 

A gyermekek a rajzolással elég hamar elkezdik már!

 

2018.04.04 09:51

A tapintás fejlesztését már egész kisgyermek korban érdemes elkezdeni és épp olyan fontos, mint a látás vagy a memória javítása. A különböző áték és játékszerek fontosságát az adja, hogy  a gyerekek ezeken keresztül mit tanulnak a körülöttük lévő világról.  Ezek a játékok  csupa olyan anyagból készűlhetnek, amelyek a természetben is megtalálhatóak és könnyen hozzáférhetőek.

Ide kattintva kedvedre válogathatsz.

https://ovodavilag.hu/fejleszto-jatekok/tapintas-fejlesztese

2018.04.03 10:22

Logikai játékok legfőbb célkitűzése, hogy fejlessze a gyerekek képességit és velük való foglalkozás remek kikapcsolódást nyújt. Ez nagyon pozitív hatással lehet a kisgyermekek fejlődésére.


A Memória játékok nem csak szórakoztatnak, hanem még az agytekervényeket is megmozgatják! fejlesztő játékok óvodásoknak első kézből az óvodavilág webáruházból! Sok jó ötletet mutatunk!

 

https://ovodavilag.hu/fejleszto-jatekok/memoria-jatekok

2018.04.01 14:24

Óvodai játékokba nagyon sok minden bele tartozik! Rengeteg óvodában jártunk és meglepő miket találtunk! 

2018.03.20 19:32

Most aztán tényleg benne vagyunk az őrületben!

Golyóvezető? Ez a játék soha nem megy ki a divatból, és mégis minden gyermek órákat képes vele eltölteni!

2018.02.23 15:42

SLIME?? Miaz?? és a szülő nem tudja elképzelni mi is az a slime! :-) Itt olvashatsz róla, és megvásárolhatod!

 

https://ovodavilag.hu/slime-kreativ-gyurma

2018.01.31 11:15

Úgy gondoltuk egy cikket mindenképp megér, a helyes ceruzafogás kialakulásval foglalkozni, hisz mostanában mindenki kétségbe van esve, hogy gyermeke nem jól fogja elsőre a ceruzát! NOS NEM KELL!! :-)

2018.01.16 15:05

Elkezdődött a farsang időszaka, és minden óvodában szinte minden ovis gyerkőc nagy gőzzel készül a farsangi bulira! 

2018.01.12 09:33

Bemutatjuk nektek a legjobb kártyajátékokat amik folyamatosín bővülnek, hisz ujabbnál újabbakkal játászunk mi is, így tudjuk milyen nehéz lajikusként megtalálni azokat a játékokat amik pörgősek, fejtörősek, de ugyanakkor remek szórakoztató játékok. Fontos, hogy a gyerkőcök szeresség és akarjanak velük játszani, ne csak ezért legyen mert milyen jól néz ki a doboza!

Legjobb kártyák itt

 

 

A legjobb készségfejlesztő játékok a Brainbox játékok. Tudomány fejlesztés és egy remek szórakoztató játékok már 3 éves kortól.

Brainbox játékok

Finommotorika amivel minden szülő szembesül és találkozik, és már nagyszerű játékok szolgálnak a fejlesztésére!

Finommotorika

2017.11.13 15:07

Mert melyik ovis nem szereti, ha a jégen csúszhat mászhat, de főleg ha még korizni is megtanítják, akkor mindenképp olvas végig a cikkünket, mert náluk és nálunk a helyed!

2017.11.13 15:09

Mindenki örömére megnyitottuk első játékboltunkat, mely gyerekbarát és csupa csoda újdonsággal van felszerelve!

Amíg nem írtunk Nektek ezalatt a röpke idő alatt el sem tudjuk mondani micsoda kis különleges dolgot fedeztünk fel!

Miért is hoztunk létre egy óvodavilág webshopot?

2017.11.13 14:59

A Mesehősök irányától nem túl messze lévő vonalat egészen pontosan az óvodák világába szeretnénk egy picikét benneteket elvarázsolni! 

2017.11.13 13:21

A gyurmázás fejlesztő hatásai és egyben jótékony hatásai a gyermekekre.

Minőségi játékok óvodásoknak és kisiskolásoknak. Fejlesztő és kreatív termékeink nemcsak az óvodában, de otthon is remek időtöltést biztosítanak a gyerekeknek. Memória, logikai, építő, gyorsasági és ügyességi termékeinkkel a kicsik szórakozva tanulhatnak és fejleszthetik készségeiket. Izgalmas és érdekes játékok egy helyen az óvodavilág webáruházban.

Fejlesztő játékok óvodásoknak széles választékban

A nálunk kapható változatos ovis játékok sokrétű fejlesztési lehetőségeket tesznek lehetővé. Amellett, hogy javítják a kicsik motorikus képességeit, a szociális készségek és a memória javításában is jelentős szerepet játszanak. A szerepjátékokkal a közösségi életben is jobban eligazodhatnak, míg egyes típusok az írást és olvasást is elsajátíthatják a csöppségek.

Válasszon játékot életkor alapján!

Az ovisoknak készült termékeink között akár a javasolt kor szerint is válogathat, így biztosan olyan játékot fog választani, amiben gyermeke örömét leli. A legkisebbek mellett természetesen a nagyobbakra is gondoltunk a választék összeállításakor, ezért kínálatunkban 5-8 éveseknek is rendelhet játékot, és persze nem hiányozhatnak a kortalan, az egész család számára tartalmas kikapcsolódást kínáló típusok sem.

Az ovisok kedvenc mesehősei egy helyen

Melyik óvodás ne rajongana a Mancs őrjáratért, Bogyó és Babócárét vagy éppen a Jégvarázsért? A kicsik kedvelt mesefigurái a webáruházunkban kapható játékokon is felbukkannak, így a gyerekek valóban önfeledt szórakozással egybekötve tanulhatnak és fejlődhetnek. A népszerű figurák olyan klasszikus óvodás játékok kapcsán is elérhetők, mint a dominó és a memóriakártya.

A sajátos nevelési igényre tervezve

Kínálatunkból természetesen nem hiányozhatnak azok a termékek sem, melyekkel autista, Down szindrómás vagy figyelemzavaros ovisok sajátíthatnak el új készségeket játékos formában. A szakemberek által is javasolt és előszeretettel használt termékek javíthatják a megfigyelőképességet, a koncentrációt és a kézügyességet is.

Miért éri meg az Óvodavilág webshopból rendelni?

A széles választék és megfizethető árak mellett a rugalmas szállításai opciók is mellettünk szólnak. A kiválasztott termékeket az MPL csomagküldő szolgálattal otthonába is kérheti, de lehetőség van a PostaPontot vagy a Foxpost csomagautomatát is választani. Gyöngyösi üzletünkben személyesen is átveheti a kiszemelt játékokat, természetesen díjtalanul.

Fejlesztő játékok óvodásoknak állandó akciókkal, folyamatosan bővülő kínálattal - Rendeljen még ma!

Webáruház készítés
olcsobbat.hu shopmania.hu