Blog

Candylocks Vattacukor hajas baba

2019.09.07 08:18
Candylocks Vattacukor hajas baba

Szeptember mindig az új játékokról szól! Folyamatosan érkeznek játék webáruházunkba is az újabbnál újabb játékok! Mivel a játékbabákat szeretjük, főleg ha minőségi játékbabák, akkor nem is kérdés, hogy az ovodavilag.hu játék webáruházban is meg kell, hogy találd a Candylocks Vattacukor hajas játékbabákat!

Játék hajasbabák, amik nélkül a lányok szinte nem is léteznek! Az biztos, hogy minden lánynak minimum van egy játékbabája! Legyen az hajasbaba vagy akár egy gyönyörű játék újszülött baba! A babázás a lányoknál egy nagyon jó szerepjáték, vagy mondhatnénk akár utánozós játéknak is! A játék piacon rengeteg játékbaba megtalálható, viszont igyekszünk a minőségi játékbabákat tartani a webáruházunkban! Ennek több oka is van! A játékbabák arcukat, igen fontosnak tartjuk, hisz neünk sem mindegy, hogy egy játékbabának mennyire szép az arcocskája, ezért válogatunk! A játékbabák egytől egyig nevelésre és gonodkodásra nevelő játékok, hisz a gyermek pont úgy bánik kedves játékbabájával, ahogy azt az anyukájánál is látta! 

Igy természetes, hogy az ovodavilag.hu játék webáruházban is megtalálható a 2019-es év egyik legcukibb babája a Vattacukor játékbaba, avagy Candylocks játékbaba! Rengeteg fajtája van, ezért egy biztos nem lesz elég a gyermekeknek! Ár érték arányban még a gyerekzsúr kategóriába is beletartozik! 

A Candylocks Vattacukor hajas babáknak a hajuk pont olyan illattal rendelkezik, mint a vattacukor, így teljesen jó a név választás! Cuki hajas játékbabák, melyeket nem lehet megunni, és hosszú hajukat kedvedre fésülheted és újabbnál újabb frizurát készíthetsz el nekik! Minden hozzávalót megtalálsz a dobozban! Nézzétek csak milyen cuki! és még az arcocskája is tündéri!

Candylocks Vattacukor játékbaba

Vattacukor hajasbabák vásárlása online az ovodavilag.hu játék webáruházban! kattints ide és vásárold meg a kedvenc gyűjthető játékbabádat!