Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hajas babák

Minőségi hajasbabák az ovodavilag.hu játék webshopból! Prémium minőségű hajasbabák, melyek a lányok kedvencei. Interaktív hajasbabák mellyekkel nem lesz unalmas a játék, sírós hajas játékbabák, mely minden kislány álma! A játékbabák nevelésre és gondoskodásra tanító játékok lányoknak! Utánozós játékok, hisz a gyermek a játékbabával pont úgy játszik mint azt otthon anyutól látja! Vásároljon online prémium minőségű játék hajasbabát az ovodavilag.hu játékbaba webshopból! Rendelje meg gyermeke kedvenc hajasbabáját még ma!

Nézet:
Sorrend:

Szeretne gyermekének egy igazán szép játékbabát, amitől a gyermek nem ilyed meg? Válogasson szebbnél szebb játék hajasbabáinkból, melyeket a legjobb minőség jellemez! A hajas játékbabák a gyermekek, kislányok kedvenc szerepjátéka, mely soha sem megy ki a divatból. A lányok babázni mindig fognak, csak nem mindegy, hogy milyen babával. A ovodavilag.hu játékwebáruház játékbabái angyali arcú játékbabák, melyet ajándékba, vagy csak úgy szívesen vásárol az ember gyermekének, hisz szépségüknek köszönhetően a felnőttek is újra gyereknek érzik magukat! Rendeljen online játék hajas babát és mi a lehető legrövidebb időn belül házhoz szállítjuk Önnek! Az ovodavilag.hu játékwebshopból a szállítás 30.000 Ft felett ingyenes! 

 

Paola Reina Játék hajasbabák Prémium játékbabák

1870-es évektől töretlen sikerrel készülnek a spanyolországi Alacante tartománybeli Olin község gyárában. A cég ötvözi a tradícionális babakészítés eszközeit a modern technológiával, ám megfontoltan választ alapanyagokat. Minden munkafolyamatban emberi munkaerő vesz részt, illetve felügyeli darabról darabra a hibátlan termékek legyártását. A játékbabák minden alkotóeleme 100%-ig spanyol, hiszen az öntőformáktól kezdve, a ruhákon át a festésig minden munkamenet egyazon területen zajlik - bizonyítja ezt a "Made in 100% Spain" tanúsítvány, biztosítva ezzel a legszigorúbb európai előírásoknak való megfelelést is.

 

Vásárolj online az Óvodavilág játék webáruházban, minőségi játékokat gyermekednek!

Miért jó nálunk vásárolni?

Játékaink választéka gondosan össze lett válogatva, és nem csak az óvodás korosztály találja meg webshopunkban a fejlesztő és szórakoztató játékokat, de a kisiskolásoknak, sőt még a felnőttek számára is találsz nálunk szuper játékokat! Legkeresettebb játékok egy helyen gondosan összeválogatva, hogy a vásárlás könnyű, egyszerű és gyors legyen!

Vásárolj a legjobb és legkeresettebb játékok webshopjából!