Intézményeknek

Ezen az oldalon az óvodák, iskolák és bölcsödék, intézmények tájékozódhatnak óvodai játékainkról és partner programunkról. Az ovodavilag.hu csapata és játékai egyre több intézményben vannak jelen. Magyarország minden tájáról vannak partnereink.

Amenyiben szívesen szeretne csatlakozni intézményi partnerprogramunkhoz, úgy kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, vagy írjon egy e-mailt az info@ovodavilag.hu e-mail címre.

Partnereinknek Intézményi kedvezményt tudunk biztosítani, így már az első vásárláskor is a kedvezményes áron tudja a játékokat megvásárolni. 

Oktatási intézmények számára banki átutalást tudunk biztosítani, amennyiben a partnereink közt tudjuk. 

Banki átutalás óvodáknak-ovodavilag.hu

Sok Intézmény a játék beszerzésük során nem szeretne elaprózódni, ebben az esetben is tudunk segíteni, hisz az ovodavilag.hu weboldal termékein túl is vállaljuk a termékek beszerzését.

 

Várjuk jelentkezését az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: info@ovodavilag.hu

Óvodavilag ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-70/632-62-72

 

Minőségi játékok óvodásoknak és kisiskolásoknak. Fejlesztő és kreatív termékeink nemcsak az óvodában, de otthon is remek időtöltést biztosítanak a gyerekeknek. Memória, logikai, építő, gyorsasági és ügyességi termékeinkkel a kicsik szórakozva tanulhatnak és fejleszthetik készségeiket. Izgalmas és érdekes játékok egy helyen az óvodavilág webáruházban.

Fejlesztő játékok óvodásoknak széles választékban

A nálunk kapható változatos ovis játékok sokrétű fejlesztési lehetőségeket tesznek lehetővé. Amellett, hogy javítják a kicsik motorikus képességeit, a szociális készségek és a memória javításában is jelentős szerepet játszanak. A szerepjátékokkal a közösségi életben is jobban eligazodhatnak, míg egyes típusok az írást és olvasást is elsajátíthatják a csöppségek.

Válasszon játékot életkor alapján!

Az ovisoknak készült termékeink között akár a javasolt kor szerint is válogathat, így biztosan olyan játékot fog választani, amiben gyermeke örömét leli. A legkisebbek mellett természetesen a nagyobbakra is gondoltunk a választék összeállításakor, ezért kínálatunkban 5-8 éveseknek is rendelhet játékot, és persze nem hiányozhatnak a kortalan, az egész család számára tartalmas kikapcsolódást kínáló típusok sem.

Az ovisok kedvenc mesehősei egy helyen

Melyik óvodás ne rajongana a Mancs őrjáratért, Bogyó és Babócárét vagy éppen a Jégvarázsért? A kicsik kedvelt mesefigurái a webáruházunkban kapható játékokon is felbukkannak, így a gyerekek valóban önfeledt szórakozással egybekötve tanulhatnak és fejlődhetnek. A népszerű figurák olyan klasszikus óvodás játékok kapcsán is elérhetők, mint a dominó és a memóriakártya.

A sajátos nevelési igényre tervezve

Kínálatunkból természetesen nem hiányozhatnak azok a termékek sem, melyekkel autista, Down szindrómás vagy figyelemzavaros ovisok sajátíthatnak el új készségeket játékos formában. A szakemberek által is javasolt és előszeretettel használt termékek javíthatják a megfigyelőképességet, a koncentrációt és a kézügyességet is.

Miért éri meg az Óvodavilág webshopból rendelni?

A széles választék és megfizethető árak mellett a rugalmas szállításai opciók is mellettünk szólnak. A kiválasztott termékeket az MPL csomagküldő szolgálattal otthonába is kérheti, de lehetőség van a PostaPontot vagy a Foxpost csomagautomatát is választani. Gyöngyösi üzletünkben személyesen is átveheti a kiszemelt játékokat, természetesen díjtalanul.

Fejlesztő játékok óvodásoknak állandó akciókkal, folyamatosan bővülő kínálattal - Rendeljen még ma!

Webáruház készítés
olcsobbat.hu shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu