Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Baba - latin-amerikai fiú, hajas, 38 cm-es, vízálló, Miniland

VAN
Raktárkészlet:
Baba - latin-amerikai fiú, hajas, 38 cm-es, vízálló, Miniland -ovodavilag.hu
Kategória
Hajas baba
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Miniland
7 990 Ft

Baba - latin-amerikai fiú, hajas, 38 cm-es, vízálló, Miniland Játsszunk a hajasbabával!

 

Részletek

Baba - latin-amerikai fiú, hajas, 38 cm-es, vízálló, Miniland A mai életükben a gyerekek sokszor találkoznak akár csoportközösségükben is más bőrszínű társaikkal, ezért már kiskorban ismerkedhetnek a más-más népcsoporthoz tartozó, más bőrszínű és arcvonású gyerekekkel.

A műanyag testű babák neme egyértelműen megállapítható, testrészeik hermetikusan kapcsolódnak, vízállóak, ezért könnyen tisztíthatóak.

A játékszer sem tartalmaz az egészségre káros anyagokat, és kifejezetten kisgyermekek részére alakították ki, rugalmas, lágy műanyagból.

 

Külön vásárolható a babák méretéhez passzoló ruha is.

 

Mérete: 38 cm

 

Ajánlott: 2 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
nevelésre és gondoskodásra tanító játék
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Miniland
Cikkszám
13586
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!