Blog

Mesehős

2017.11.13 14:59

A Mesehősök irányától nem túl messze lévő vonalat egészen pontosan az óvodák világába szeretnénk egy picikét benneteket elvarázsolni! 

Általában az óvodások között rejlenek az igazi Mesehősök!

Mivel a Mesehősöket szereted, így itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy bemutassuk új webáruházunkat az ovodavilag.hu-t! A név már sejteti, hogy igyekszik kis csapatunk olyan termékeket összeválogatni, melyek az óvodások világában a leggyakrabban előforduló játékok, ebből a Mesehősöket sem tudjuk kihagyni! Lényegében, hogy a szüleitek is megtalálják kínálatunkban a számotokra legmegfelelőbb készségfejlesztő játékokat és nektek Mesehősöknek is kedvezzünk egy webáruházba tettük őket, hogy akár a szüleitekkel együtt tudjatok vásárolni! Hisz ami neked ismerős játék azzal lehet, hogy anyu és apu még nem is találkozott, de oldalunkon megtudod mutatni neki!

Az óvónénikre is gondolunk, hisz az óvodák világában igazán csak ők vannak otthon! Szeretnénk ha válogatott játékainkat ők is megismernék, és esetlegesen a már meglévő termékkörüket bővítenék, vagy esetleg újra cserélnék! A válogatásban és árajánlatokban természetesen intézményi kedvezményt biztosítunk!

Szeretnénk ha kisebb és nagyobb gyerkőcök, szülők és óvónénik is megtalálnák nálunk a kedvenc játékaikat!

Köszönjük, hogy ezt a pár soros aprócska bemutatkozást a Mesehősbolt támogatta, hogy még több Mesehőshöz elérjünk az Óvodavilágon keresztül!