Blog

Érdemes a szabadban lenni...

2017.11.13 15:05

Amíg nem írtunk Nektek ezalatt a röpke idő alatt el sem tudjuk mondani micsoda kis különleges dolgot fedeztünk fel!

Hűűűű a mindenit!

Amíg nem írtunk Nektek ezalatt a röpke idő alatt el sem tudjuk mondani micsoda kis különleges dolgot fedeztünk fel!

Mialatt töltjük a weboldalra a termékeinket és válogatunk Nektek jobbnál jobb újdonságokat, azért néha ki is megyünk a szabadba! És ha már itt a tavasz és vele együtt vége a télnek, még utoljára benéztünk egy laza korcsolyázásra és ami ezzel jár a koripályára! Gondoltuk még csúszunk egy kicsit a már néhol olvadozó jégen és ekkor jött a mi számunkra is érdekes dolog egy ovi! Egyszerre sok kisgyermek vett körbe minket ragyogó és nevető arccal és csak úgy elszálltak mellettünk a jégen! Gondolom mindenki kíváncsi mire is szeretnénk illetve kiket is szeretnénk bemutatni! Ők a Hokiovi!!! 

Egy egészen elképesztő óvoda, ahol Attila bácsi meglepő dolgokat művel a gyerekekkel! A csöppségek imádnak ebbe az oviba járni, hisz semmi sem kötelező, de érdekes módon rendkívül kiegyensúlyozott kis banda! Mindenki sportol és mindenki a jéghokit szereti, és csak úgy ütik a kis fekete korongot! 3 éves kortól bármennyire is meglepő volt számunkra is lehagynak a koripályán bárkit, dinamizmusukkal, akaratukkal, jókedvükkel, és a végtelen sport iránti szeretetükkel!

Gondolom mindenkinek felkeltettük az érdeklődését, hogy kik is ők valójában, és így szeretnénk Nektek még tüzetesebben bemutatni Őket, egy olyan emberen keresztül, aki mindennek az ovinak a lelke és mozgatórugója, Ő nem más mint Attila bácsi! Mivel a kis csapat most épp egy edzőtáborban van így a húsvét utáni héten remélem csupa újdonságot tudhatunk meg róluk és szinte biztos, hogy képekkel is tudunk nektek szolgálni!

Érdemes lesz blogunkat olvasni, hisz kíváncsi társaság vagyunk, így szeretnénk jobbnál jobb és különleges óvodákat nektek bemutatni!