Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Játékok kiscsoportosoknak

A kiscsoportos ovisok igényeihez igazodó játékok vidám színeikkel és figuráikkal, ötletes kivitelezésükkel garantáltan mosolyt csalnak a kicsik arcára, miközben a memóriát és a finommotorikus készségeket is fejlesztik. Játékaink közt megtalálja gyermeke kedvenc játékait is, melyekkel akár az óvodában is szívesen játsztik! Válogasson minőségi játékaink közt melyet kimondottan kiscsoportos óvodásoknak válogattunk össze! Nézzen szét kínálatunkban, nálunk a rendelés is gyerekjáték! Ovodavilag.hu ovisok kedvenc játék webáruháza, tele minőségi játékokkal!

Nézet:
Sorrend:

Kiscsoportos ovisoknak online játékok rendelése

A kiscsoportos óvodások a legfogékonyabb korosztály! Ebben a korban a gyermekeket az óvonők nagyok jól tudják az újdonságokkal fejleszti! Ezért is alakítottuk ki ezt a játék kategóriát, hogy az óvonők munkáját segítsük! Ebben a játék kategóriában megtalálhatóak a szerepjátékok, készségfejlesztő játékok, kreatív játékok, és a társasjátékok is! 

Természetesen az óvonők a csoportjuknak megfelelően tudnak szűrni az adott kategórián belül, hogy az ovis csoportuknak mire is lehet szüksége! 3 éves kortól már megjelennek a társasjátékok is, melyekkel a gyermekek, a játékon és szórakozáson kívül oly sok mindent tudnak tanulni, így az óvónők oktatni! Elsősorban a fejlesztő társasjátékok, amik a legkeresettebbek, és amivel a gyermekek igen sokat tanulnak az oviban! 

Oktató játékok online rendelés kiscsoportosoknak

Rengeteg oktató játék található az ovisoknak, melyet az ovodavilag.hu játék webáruházban megtalálsz, és megtalálnak az óvónők is! 

Az oktató játékok fejlesztik: 

  • észlelés és pszichomotorika
  • érzelmi jelleg és személyiség
  • nyelv és kommunikáció
  • matematikai és logikai készség
  • memória és figyelem
  • tér és idő
  • kreatív kifejezőkészség
  • tudomány és világ

Társasjátékok kiscsoportos ovisoknak

3 éves kortól a gyermekek is elkezdenek társasjátékozni, társasjátékaink közt rengeteg olyan játék van, amit már ketten is tudnak játszani, vagy esetleg csoportban  3-an vagy négyen! Ezek a társasjátékok min fejlesztő társasjátékok, így könnyen fejlesztik a gyermekek képességeit játékos formában! Válogasson készségfejlesztő társasjátékaink közül, melyet kimondottan kiscsoportos óvodásoknak ajánlunk, segítve ezzel az óvónők munkáját!

Vásárolj online az Óvodavilág játék webáruházban, minőségi játékokat kiscsoportos óvodás gyermekednek!

Miért jó nálunk vásárolni?

Játékaink választéka gondosan össze lett válogatva, és nem csak az óvodás korosztály találja meg webshopunkban a fejlesztő és szórakoztató játékokat, de a kisiskolásoknak, sőt még a felnőttek számára is találsz nálunk szuper játékokat! Legkeresettebb játékok kiscsoportos óvodásoknak 3 éves kortól, egy helyen gondosan összeválogatva, hogy a vásárlás könnyű, egyszerű és gyors legyen!

Vásárolj ovis gyermekének legjobb és legkeresettebb játékok webshopjából az ovodavilag.hu online játék webshopból!