Colorama fajáték

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
Colorama fajáték
4 350 Ft

Colorama fajáték szín, forma és fűzőcske játék egyben!

Részletek

Colorama fajáték ebben a játékban a gyerekek szórakozav, játékos formában tanulják meg a színeket, formákat. A Colorama játékkal többféle képpen is lehet játszani, a gyerek fejlődésének megfelelően!

 

Az 1. játéknál ismerkedés az geometriai formákkal és az idomokkal. Az idomokat megpróbáljuk a madzagra fűzni, először szín szerint, majd forma szerint. Ebben a játékban nincs se győztes, se vesztes.

Ezt a játékot 3 éves kortól ajánljuk, és 1-6 fő játszhatja.

 

A 2 szintű játék, amelyben megismerjük a dobókockát. Készítsük elő a szín-dobókockát, és rakjuk fel az idomokat a tábla megfelelő mezőire. Egymás után sorban dobunk a szín-dobókockával, majd a dobott színnel azonos színű idomot veszünk le a tábláról és magunk elé tesszük. Ha például zöld színt dobtunk, akkor az azt jelenti, hogy elvehetünk egy zöld négyzetet vagy egy zöld trapézt.

Ez a játék 4 éves kortól ajánlott és 2-6 gyerek játszhatja

 

A 3. szint a Colorama játék Ezt a játékot a 2. játékkal megegyező módon játsszuk, csakhogy most mindkét dobókockával. Ezúttal olyan idomot vehetünk el, amely egyidejűleg mind a dobott színnek, mind a dobott formának megfelel – persze amíg még van ilyen a táblán. A színdobókocka üres oldala azt jelzi, hogy pillanatnyilag sajnos nincs mit tennünk, a következő játékos dobhat. Az alábbi példák a dobókockák között előforduló lehetséges kombinációkat mutatják.

A 3. szintet 5 éves kortól ajánljuk és 2-6 gyerek játszhatja.

Adatok
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Fejlesztési terület
fantázia, kreativitás, figyelem, kézügyességet,finom-motorikus készség,
Gyártó
Egyéb
Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Gyártó
Egyéb
Cikkszám
FA1072
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!