Brainbox Foglalkozások

VAN
Raktárkészlet:
Brainbox Foglalkozások
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Brainbox
4 990 Ft

Brainbox Foglalkozások ismerkedjünk meg játékos formában a foglalkozásokkal, a Brainbox kártyák segítségével.

Részletek

Brainbox Foglalkozások mi leszel, ha nagy leszel? Tűzoltó vagy katona? Segít neked a Brainbox társasjáték, hogy mihez lesz kedved, hisz itt szinte minden foglalkozással találkozhatsz és eldöntheted, hogy melyik épp a kedvenced, melyik áll hozzád a legközelebb. Ismerkedjete a munkával egy szuper játékkkal. A játék célja, hogy jegyezz meg minél több információt 10 másodperc alatt a kihúzott kártyán szereplő foglalkozásról. Mindent jól megfigyeltél és megjegyeztél? Akkor dobj a kockával, és válaszolj helyesen a kidobott szám szerinti kérdésre.

Ne húzd az időt, mert a homokórán gyorsan leperegnek a szemek! A válaszokat a kártyán ellenőrizheted.

Kinél lesz a legtöbb kártya a játék végére? Hisz akinél a legtöbb kártya marad, az lesz a nyerő.

 

A Brainbox foglalkozások játék fejleszti:

  • memóriát
  • gyorsaságot
  • megfigyelést
  • szociális készség

 

Játékosok száma: 1-6 fő

Ajánlott kor: éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
megfigyelő képességet, figyelmet, logikát, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodás, összefüggések felismerését,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1-6 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Gyártó
Brainbox
Cikkszám
93623
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!