Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

3-5 Éveseknek játékok

A gyerkőcök 3-5 korban a legélénkebben, így ebben az életkorban különösen fontos a kis ovisok megfelelő fejlesztése. A webáruházunkban kapható játékokkal szórakoztató módon javíthatja gyermeke motorikus és logikai képességét. Társasjátékok, okosjátékok, fajátékok melyek gyermeke kedvenc játékai lesznek és játékosan fejlesztik gyermekét! Rendeljen minél előbb! Rendelje meg gyermeke kedvenc játékát online az ovodavilag.hu játék webshopból, gyorsan, kényelmesen!

 

A gyermek 3-5 éves korában a legélénkebb és a legjobban hajlik a fejlődésre és a fejlesztésre. Különböző fajátékok, társasjátékok, homokozók, kreatív játékok, okosjátékok, készség és képesség fejlesztő játékok is megtalálhatok az ovodavilag.hu játékwebáruházban. A homokozó minden 3-5 éves ovis életében nagy szerepet játszik. Gyermeke kreativitása határok nélkül szárnyalhat. A gyerkőcök bevezethetők a rajz és az ábécé világába. A memóriát is lehet fejleszteni különféle megbízható, minőségi és biztonságos játékokkal. A játékautókkal gyermeke képzeletére van bízva a játék kimenetele. Kislányoknak a babázás, az öltöztetős játékok a kreativitás fejlesztését célozza meg. A kisfiúkat bevezetik az autók és a szerszámok világába. A cipőfűzés megtanulása és elsajátítása nagyon fontos a 3-5 éves gyerkőc az óvodások életében. A szerelős játékok a kézügyesség fejlesztését szolgálja. A kerti munka világába is betekintést nyerhetnek a műanyag ásó és lomseprű jóvoltából, valamint a homokozós játékok, remek kültéri szórakozást biztosítanak a gyermekek számára!

Különféle társasjátékok a kommunikációt hozzák közelebb a kis ovisokhoz. Próbáltuk azon legkeresettebb társasjátékokat összegíűjteni, melyek az ovisok körében a legszórakoztatottabbak! A gyermekek a társasjátékok segítségével megismerkedhetnek az állatokkal, színekkel, formákkal és amire nagy hangsúlyt fektetünk a szókincs! Az életünket körülvevő világnak óriási szerepe van gyermekünk fejlődésében.

A társasjátékokon kívül, remek szórakozást és kreatív élményt relytenek a színezők, melyek nagyban segítenek a finom motorikus készség és a kreativitás fejlődésében. Színezeők, melyeket nem lehet megunni, és nem lehet abba hagyni! Színezőink közt a legkeresettebbek a vizes rajzolól, vagy vizes színezők, melyeket újra és újra elő lehet venni és többször is eltudja a gyermek készíteni! A színezők világában nem csak a finommotorikus mozgás fejlődik, de a gyermekek játékos formában megismerkednek a színekkel is!  

Vásárolj online az Óvodavilág játék webáruházban, minőségi társasjátékokat, fajátékok, okosjátékok gyermekednek!

Miért jó nálunk vásárolni?

Játékaink választéka gondosan össze lett válogatva, és nem csak az óvodás korosztály találja meg webshopunkban a fejlesztő és szórakoztató játékokat, de a kisiskolásoknak, sőt még a felnőttek számára is találsz nálunk szuper játékokat! Legkeresettebb társasjátékok, gyurmák, kreatív játékok ovisoknak, játékok egy helyen gondosan összeválogatva, hogy a vásárlás könnyű, egyszerű és gyors legyen!

Vásárolj nálunk a legjobb és legkeresettebb az ovodavilag.hu játékok webshopjából!