Játékok nagycsoportosoknak

A nagycsoportos ovisok már komplexebb játékokra vágynak, melyeket pár kattintással beszerezhet webáruházunkból. Játékaink közt megtalálja az okos játékokat is, melyekkel gyermeke az óvodában is találkozhat, így biztos, szórakoztató és fejlesztő játékot választ gyermekének! Társasjátékok, és kreatívjátékok nagycsoportos óvodásoknak gondosan összeválogatva! Széles választék, kedvező árak és gyors szállítás - érdemes nálunk rendelnie. Válogasson fejlesztő játékaink között, szerezze be gyermeke új játékát az ovodavilag.hu játék webáruházból!

Nézet:
Sorrend:

Nagycsoportos ovisoknak online játékok rendelése

A nagycsoportos óvodások a legfogékonyabb korosztály! Ebben a korban lehet a gyermekek közötti kommunikációt fejleszteni ezt az óvónők nagyon jól tudják! Ezért is alakítottuk ki ezt a játék kategóriát, hogy az óvónők munkáját segítsük! Ebben a játék kategóriában megtalálhatóak a szerepjátékok, készségfejlesztő játékok, az építőjátékok, a babajátékok, kreatív játékok, és a társasjátékok is! 

Természetesen az óvónők a csoportjuknak megfelelően tudnak szűrni az adott kategórián belül, hogy az ovis csoportjuknak mire is lehet szüksége! 4 éves kortól már intenzíven használják a társasjátékok is, melyekkel a gyermekek, a játékon és szórakozáson kívül oly sok mindent tudnak tanulni, így az óvónők oktatni! Elsősorban a fejlesztő társasjátékok és kártyajátékok, amik a legkeresettebbek, és amivel a gyermekek igen sokat tanulnak az oviban! 

Oktató játékok online rendelés nagycsoportosoknak

Rengeteg oktató játék található az ovisoknak, melyet az ovodavilag.hu játék webáruházban megtalálsz, és megtalálnak az óvónők is! 

Az oktató játékok fejlesztik: 

  • észlelés és pszichomotorika
  • érzelmi jelleg és személyiség
  • nyelv és kommunikáció
  • matematikai és logikai készség
  • memória és figyelem
  • tér és idő
  • kreatív kifejezőkészség
  • tudomány és világ

Társasjátékok nagycsoportos ovisoknak

4 éves kortól a gyermekek is sokszor használják a társasjátékokat, társasjátékaink közt rengeteg olyan játék is van, amit már ketten is tudnak játszani, vagy esetleg csoportban hárman vagy négyen! Ezek a társasjátékok már komplexebb és összetettebb játékok mint a amit a kiscsoportosoknak ajánluk! Válogasson készségfejlesztő társasjátékaink közül, melyet kimondottan nagycsoportos óvodásoknak ajánlunk, segítve ezzel az óvónők munkáját!

Vásárolj online az Óvodavilág játék webáruházban, minőségi játékokat nagycsoportos óvodás gyermekednek!

Miért jó nálunk vásárolni?

Játékaink választéka gondosan össze lett válogatva, és nem csak az óvodás korosztály találja meg webshopunkban a fejlesztő és szórakoztató játékokat, de a kisiskolásoknak, sőt még a felnőttek számára is találsz nálunk szuper játékokat! Legkeresettebb nagycsoportos óvodás játékok nagycsoportos óvodásoknak 4 éves kortól, egy helyen gondosan összeválogatva, hogy a vásárlás könnyű, egyszerű és gyors legyen!

Vásárolj ovis gyermekének legjobb és legkeresettebb játékok webshopjából az ovodavilag.hu online játék webáruházból!