Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kreatív játékok

Az óvodai játékok közül természetesen nem hiányozhatnak a kreativitást igénylő darabok sem! Vidám és színes termékeink remek szórakozást nyújtanak fiúknak és lányoknak egyaránt, miközben fontos készségeket sajátíthatnak el. Adja le rendelését pár kattintással! Kreatív játékok, melyeket kimondottan 3-5 éveseknek azaz az ovis korosztálynak válogattunk össze! 

Nézet:
Sorrend:

A kreatív játékok fontosok egy kis ovis életében, hiszen ekkor tanulja, hogy a kreativitás mennyire fontos az óvoda világában. A kreativitás nem szab határt a gyerkőcöknek. Minden gyermek kedve szerint rajzolhat a letörölhető táblára. Jobbnál jobb társasjátékokat is megtalál az ovodavilag.hu játék webáruházunkban. A zöldség, gyümölcs fontos minden kis ovis életében, hogy tudja mit eszik meg. A gyurma az egyik, hanem a legjobb kreativitás és készségfejlesztő játék.  Az építőjátékokban a gyermek fantáziájára és kreativitására van hagyva, ennek megfelelően kedve szerint építheti és csodálhatja az egész család, hogy a gyermek mit alkotott. A táncszőnyeg a láb koordináció fejlődését szolgálja. A vonatkirakósban a gyerkőc kreativitása szerint építheti fel a vonat pályáját. A dominó az egyik legfontosabb játék egy 3-5 éves gyermek életében, hiszen a dominó készség és kreativitás fejlesztő játék. A gyöngyöket mindenki szereti, mert kedve szerint fűzheti fel egy cérnára és a kedve szerinti dolgokat fűzhet belőle. A jégkrém a kedvenc édessége a kicsiknek és a nagyoknak, ebben a játékban a színekkel való szórakozás felejthetetlen élményt nyújt a gyermekben. A konyhai eszközökkel való ismerkedés rettentően fontos, mert így a gyermek hamar tudni fogja, hogy szüleje a konyhában milyen eszközök segítségét veszi igénybe. A virágos házat a kislányok kedvük szerint díszíthetik, illetve kreativitásuk által rendezhetik be. A kislány az esküvői ruhatervezőben kitalálhatja, hogy mikor eljön az ideje Ő maga milyen ruhában szeretne lenni az esküvőjén.

Vásárolj online az Óvodavilág játék webáruházban, minőségi kreativitást fejlesztő játékokat gyermekednek!

Miért jó nálunk vásárolni?

A kreatív játékaink választéka gondosan össze lett válogatva, és nem csak az óvodás korosztály találja meg webshopunkban a fejlesztő és szórakoztató játékokat, de a kisiskolásoknak, sőt még a felnőttek számára is találsz nálunk szuper játékokat! Legkeresettebb kreatív játékok ovisoknak, játékok egy helyen gondosan összeválogatva, hogy a vásárlás könnyű, egyszerű és gyors legyen!

Vásárolj nálunk a legjobb és legkeresettebb játékok webshopjából: ovodavilag.hu!