Blog

Kreatív készségfejlesztő játékok Maped

2019.03.25 14:28
Kreatív készségfejlesztő játékok Maped

Szeretjük az olyan játékokat, amik kreatívok, és mindezek mellett remek készségfejlesztők is! Ezeket a játékokat az ember szívesen ajánlja gyermekek részére, hisz nem csak remekül szórakoztatnak, de jól le is foglalják a gyermekeket! Újdonság a Maped-től a Maped Creativ termékcsalád, melyeket már 2 éves kortól szívesen adunk a gyermekeknek! 

Egy új kreatív családot szeretnénk bemutatni, melyet a webáruházunkban már megtalálsz, és ez nem más mint a Maped Creativ család! A Maped termékeket senkinek nem kell bemutatni, hisz színeseit, ceruzáit, zsírkrétáit mindenki jól ismeri, és inkább az írószer világában lehet velük találkozni, azonban, most itt egy újdonság tőlük a Maped kreatív játékok, melyek kimondottan készségfejlesztő kreatívok! Magas minőségüknek köszönhetően szívesen ajánljuk őket a gyermekek részére! Több fajta kivitelben és változatban lehet megtalálni, nekünk ami a legjobban tetszik, hogy már a 2 éves gyermekeknek is remek foglalkoztató játék! 

Mindamellett olyan kreatív készleteket is lehet találni bennük, melyet kimondottan utazáshoz ajánlunk! Nézzük hát mit is tudnak a Maped Creativ készletek!

Kezdjünk mindjárt a legelején, hisz már 2 éves kortól ajánlanak olyan játékokat, melyekkel a gyermek rendkívül jól eljátszik, mind amellett, hogy fejleszti a gyermek képességét! Mik is ezek a készletek! 

Az egyik ilyen szuper termék a nyomdakészlete 

Maped Creativ nyomdakészlet

Minden gyermek szeret nyomdázni, így mi magunk is kíváncsiak voltunk rá miket tartalmaz magában ez a kreatív bőrönd! Ami a legnagyobb meglepetés volt, hogy a nyomdák pont 2 évesek kicsi kezeire lettek kialakítva, így könnyen megtudják őket fogni, és végre egy bőrönd amivel tudja magával vinni a gyermek a készletet illetve négy színű nyomdapárnát is tartalmaz, valamint egy kreatív foglalkoztató füzetet! 

A többi ilyen bőröndben is ugyan úgy minden hozzá tartozó kiegészítőt megtalálsz. Ami még nagyon tetszett az a gyurma bőröndje! Remek szórakozást biztosít a gyermekek számára, amit nem csak otthon, de a maminál vagy épp az oviban is szórakoztatva használhatnak! 

A Maped kreatív készletekből a többi termék már egyel nagyobb korosztálynak szól, azaz a 3-6 éves kimondottan mondhatjuk úgy is, hogy az ovis korosztályt célozza meg! Készségfejlesztő játékok, hisz mind egytől egyik a kézügyességet, finommotorikus készséget, fantáziát, és van amilyik a térlátást is fejleszti! Amit a gyerkőcök kimondottan szeretnek az a mozaik kirakója, melyekkel akár még a színeket is gyakorolhatják, úgy hogy egy képek kell megalkotni apró színes kocka tapadós mozaikokból! 

A mi kedvencünk a kerttervező készségfejlesztő kreatív játéka, mellyel a környezettudatos nevelésre is fókuszálnak! Ebben a játékban a saját kertedet kell megtervezned és berendezned, úgy ahogy azt megálmodtad! Megtanulhatóak vele a zöldséget és a gyümölcsök! Óvodáknak és ovisoknak otthonra remek szórakozás és remek tanuló játék!

Vásároljon gyermekének Maped Creativ játékot és rendelje meg még ma az ovodavilag.hu ovis játék webshopból, és készletről ottnonába szállítjuk! 

Hogy honnan is szállítjuk? Nézd meg milyen bulis állványon tartjuk 

Maped Creativ állvány

maped kreatív állvány