Alvókendők

Bár a bölcsis, ovis gyerekek rengeteg játék közül válogathatnak a csoportszobában, a délutáni alvás alatt mindenki a saját alvókáját szereti szorongatni. Rendelje meg tőlünk a vidám színekben gyártott, figurás alvókendők egyikét! Nyunyukendők és szundikendők, melyek a babák első időszakában a legfontosabb játékok! Rendelje meg gyermeke kedvenc alvókendőjét az ovodavilag.hu játék webshopból! Az alvókendők a babák első játékaik, melyekhez nagyon ragaszkodnak!

Nézet:
Sorrend:

Alvókendők és szundikendők vásárlása online az ovodavilag.hu játék webáruházban: alvókák, bébi plüssök, nyunyók, szundi kendők

Vásároljon alvókendőt, szundikendőt gyermekének a legjobb minőségben! A szundikendők a legjobb ajándékok babalátogatásra. Minden gyermeknek az alső játéka a szundikendő. Színesek és pihe puha anyagúak! Plüssállatok, morzsolgatókendők, másnéven szundimacikmorzsik, rongyik, nyunyik, matykók, csicsijják, pembükcsufik, egy egyszerű textil tetrapelenka vagy akár egy zsebkendő rongyossá morzsolgatott csücske – bármelyik válhat az egyetlen, legfontosabb társsá a baba és kisgyermek életében, olyan különösen fontos valamivé, amihez éveken át ragaszkodik. A szundikendők titka az anyaillat, hisz így a baba érzi a biztonságot! Ebből is adódik, hogy érdemes kettőt vásárolni belőle, hisz amennyiben az egyik a mosóban van a másikon ugyan úgy ott az illat! Szundikendő, alvókendő vásárlása az ovodavilag.hu játék webshopban. Vásároljon gyermekének babájának szundikendőt a legjobb minőségben! 

Vásárolj online az Óvodavilág játék webáruházban, minőségi alvókendőt gyermekednek!

Miért jó nálunk vásárolni?

Játékaink választéka gondosan össze lett válogatva, és nem csak az óvodás korosztály találja meg webshopunkban a fejlesztő és szórakoztató játékokat, de a kisiskolásoknak, sőt még a felnőttek számára is találsz nálunk szuper játékokat! Legkeresettebb alvókendők és játékok bébiknek egy helyen gondosan összeválogatva, hogy a vásárlás könnyű, egyszerű és gyors legyen!

Vásárolj a legjobb és legkeresettebb játékok webshopjából!