Alvókendők

Bár a bölcsis, ovis gyerekek rengeteg játék közül válogathatnak a csoportszobában, a délutáni alvás alatt mindenki a saját alvókáját szereti szorongatni. Rendelje meg tőlünk a vidám színekben gyártott, figurás alvókendők egyikét! Nyunyukendők és szundikendők, melyek a babák első időszakában a legfontosabb játékok! Rendelje meg gyermeke kedvenc alvókendőjét az ovodavilag.hu játék webshopból! Az alvókendők a babák első játékaik, melyekhez nagyon ragaszkodnak!

Nézet:
Sorrend:

Alvókendők és szundikendők vásárlása online az ovodavilag.hu játék webáruházban: alvókák, bébi plüssök, nyunyók, szundi kendők

Vásároljon alvókendőt, szundikendőt gyermekének a legjobb minőségben! A szundikendők a legjobb ajándékok babalátogatásra. Minden gyermeknek az alső játéka a szundikendő. Színesek és pihe puha anyagúak! Plüssállatok, morzsolgatókendők, másnéven szundimacikmorzsik, rongyik, nyunyik, matykók, csicsijják, pembükcsufik, egy egyszerű textil tetrapelenka vagy akár egy zsebkendő rongyossá morzsolgatott csücske – bármelyik válhat az egyetlen, legfontosabb társsá a baba és kisgyermek életében, olyan különösen fontos valamivé, amihez éveken át ragaszkodik. A szundikendők titka az anyaillat, hisz így a baba érzi a biztonságot! Ebből is adódik, hogy érdemes kettőt vásárolni belőle, hisz amennyiben az egyik a mosóban van a másikon ugyan úgy ott az illat! Szundikendő, alvókendő vásárlása az ovodavilag.hu játék webshopban. Vásároljon gyermekének babájának szundikendőt a legjobb minőségben! 

A bébi alvókendők az egyik legfontosabb első játékaik a babáknak, hisz különleges megnyugtatást adnak nekik, és az alvókendőkön szinte mindig az otthon illatát érzik a babák! Így fontos, hogy az alvókendő minőségi és nagyon puha szinte komfortos anyagból észüljöm, melyet a babák kéenyelmesen megtudnak forni, illetve magukhoz ölelni!

Vásárolj online az Óvodavilág játék webáruházban, minőségi alvókendőt gyermekednek!

Miért jó nálunk vásárolni?

Játékaink választéka gondosan össze lett válogatva, és nem csak az óvodás korosztály találja meg webshopunkban a fejlesztő és szórakoztató játékokat, de a kisiskolásoknak, sőt még a felnőttek számára is találsz nálunk szuper játékokat! Legkeresettebb alvókendők és játékok bébiknek egy helyen gondosan összeválogatva, hogy a vásárlás könnyű, egyszerű és gyors legyen!

Vásárolj a legjobb és legkeresettebb játékok webshopjából!