Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Blog

POM POM WOW Kreatív készletek

2018.10.06 08:30
POM POM WOW Kreatív készletek

Az idei év egyik legjobb kreatív játéka a Pom Pom WOW kreatív készletek! Úgy gondoltuk szánunk rá pár sort, hisz a gyermekek nagyon szeretik a kreatív játékokat, és főleg azokat a játékokat, mellyekkel dekorálni lehet, vagyis a tárgyaikat, szobájukat még különlegesebbé tehetik!

Tedd még külölgesebbé a dolgaidat, vagyis a Pom Pom WOW készletekkel csuda jó dolgokat ki lehet dekorálni. Mi úgy látjuk, hogy ezt a játékot a gyerkőcök közül inkább a lányok fogják előnyben részesíteni, hisz ők azok, akik kimondottan szeretnek különleges dolgokkal dekorálni! 

A POM POM WOW készletek kimondottan dekorálásra ajánlottak, hisz ciku POM POM-okkal tudják a gyermekek a különféle tárgyakat kidekorálni, de hogy is lehet ez?

A pom-pom-okat olyan egyszerűen rá lehet ragasztani szinte bármire, csak a készletben lévő kis tartókát kell használni, és alig nyúl a gyermek a pom-pom-hoz. Rakhatja őket akár textilre vagy papírra, vagy műanyagra és még falra is!

Itt láthatsz pár képet, hogy mennyi fajta képpen dekorálhat vele a gyermek!

pom-pom wow dekoráló ötletek

Minden készletben található pom-pom, pom-pom tartóka, amivel a pom-pom-okat oda helyezed ahová épp tenni szeretnéd, és egy különleges ragasztóval rögzül hozzá! nagyon egyszerű a használata és rengeteg módon lehet őket használni!

Szerintünk a POM POM WOW készlet ezen a karácsonyon nagy sikernek fog örvendeni, hisz mi a játékboltban egy nagyon kis különleges kreatív játéknak gondoljuk, ami egyáltalán nem haszontalan játék! Még fejlesztő játékként is megvan a maga értelme, hisz remekül fejleszti a kézügyességet, ami a finommotorikára jó hatással van, illetve ebben a készletben minden a fantáziádra van bízva! Pom Pom WOW készleteket ide kattintva vásárolhatjátok meg!

Válaszd ki melyik készlet lesz a kedvence gyermekednek, hisz szuper ajándék lányoknak és nagyszerű karácsonyi ajándék lehet a 100 db-os készlete.