Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Blog

Rajzolj az egészségedért rajzpályázat!

2019.05.15 14:10
Rajzolj az egészségedért rajzpályázat!

Rajzpályázatot hirdetünk, melyet nyerj meg akár Te és az ovis csoportod! További részletekért olvass tovább, és legyen a Tiéd a Maped Creativ csomag és egy logikai játék csomag az ovis csoportodé!

Szeretsz rajzolni, és most szeretnéd megmérettetni magad? Nyerj egy szuper Maped Creativ ajándékcsomagot a rajzoddal, és hogy az oviba sem unatkozz, egy logikai csomagot az ovidnak, az ötleteddel és a kreativitásoddal! 

Mit kell hozzá tenned? 

Rajzolj egyet! A rajzod témája legyen az egészséges életmód!

Ha elkészültél vele, akkor szólj anyunak, vagy az óvó néninek, hogy küldjétek be a rajzot az info@ovodavilag.hu e-mail címre, vagy postai úton! A rajzod beküldésének határideje: 2019.május 31.

Ha a rajzod az egyik legszebb és legötletesebb, amit az egészséges életmóddal el lehet képzelni, akkor Te nyertél! Akármerre is vagytok az országban, mi GLS futárszolgálattal elküldjük Neked és az óvodádnak az ajándékokat! Légy kreatív, álmodd meg, készítsd el és küldd el!

Nyerj egy csomagot magadnak és egy másik csomagot az ovis csoportodnak! 

 

Néhány fontos tudnivaló a rajzolj az egészségedért, rajzolj egy ajándékért meghirdetett rajzpályázatunkról:

  • A rajzokat a pályázók készíthetik bármely szabadon választható technikával (filctoll,színesceruza,vízfesték,tempera,zsírkréta...stb)
  • A rajzokat megfelelő méretű borítékban, összehajtogatás nélkül kérjük postázni, vagy e-mail útján az info@ovodavilag.hu címre
  • A pályázónak a rajz hátoldalára feltétlenül rá kell írni (jól olvashatóan) a rajz készítőjének nevét, pontos címét, életkorát, illetve az intézmény pontos címét és a csoportot!
  • A beküldött rajzokat nem őrizzük meg és nem küldjük vissza!
  • A díjazott értékes Maped Creatív csomagot nyerhetnek és ovis csoportuknak egy logikai fejlesztő csomagot!
  • Beküldési cím: Óvodavilág 3200 Gyöngyös, Püspöki út 2. e-mail:info@ovodavilag.hu
  • Amenyiben Gyöngyösön és környékén élsz, rajzodat személyesen is behozhatod a Csodafa játékboltba (3200 Gyöngyös, Püspöki út 2.) 
  • Eredményhirdetés 2019.06.04.-én itt

 

Rajzoljunk egyet az egészségért, Magadért és a Téged körülvevő kis világért!