Blog

Maradj Otthon és fejleszd gyermeked játékosan

2020.03.28 09:10
Maradj Otthon és fejleszd gyermeked játékosan

Maradj Otthon és fejleszd gyermeked, otthonodban játékos formában! Igen sajnos egyikünk sem gondolta, hogy ilyen formában szükségünk lesz, és tényleg mindenki betartva az otthon maradás fogalmát, próbálja a gyermekeket lekötni! Ami azért nem éppen a legegyszerűbb feladat! 

Gondoltuk, adunk egy pár jó ötletet, hogy milyen játékokkal lehet a gyermekeket ténylegesen lekötni, vagy épp felkelteni a figyelmüket, hogy az otthon maradás ne a legrosszabb élmény legyen!

Sajnos senki sem gondolta volna, hogy egszer is létre kell hoznunk egy ilyen kategóriát, hisz meg nem fordult volna a fejünkbe, hogy egy ilyen világjárványba fogunk bele esni!

Mint mindenki más, ha csak egy kicsit is lehet, segíteni szeretnénk azon szülőknek, akik a gyermekeket különböző fejlesztő játékokkal le szeretnék kötni! Itt nem is kimondottan az iskolás korosztályról van szó, de azért még abban a korban is szeretnek játszani a gyermekek! Első sorban az óvodás korosztályra gondoltunk, akikkel néha napján, nem olyan könnyű megértetni, hogy miért is nem lehet kimenni! Így nem már maradt, mint az otthon foglalatoskodás!

A Maradj otthon és fejleszd gyermeked játék kategóriában, próbálunk naponta újdonságokat megjelentetni, amikkel, vagy amilyen játékokkal a gyermek nem csak 2 percet játszik, hanem többször is szívesen előveszi, és a játék nem 2 percig, hanem akár órákra is leköti!

Az iskolás, vagy kisiskolás korosztályra is gondoltunk, hisz hihetetlenül jó kreatív játékokat vannak a játékboltokban, melyekkel a szórakozás és az időtöltés mellett a kézügyesség és a fantázis is nagyon hasznos és mindkettőt fejleszti!

A maradj otthon kategóriában is tetünk alkategóriákat, hogy a szülő még tudatosabban fejleszteni tudja a gyermekét

oktatójátékok otthon tanuláshoz: ebben a kategóriában a legkissebb korosztály részsére válogattuk össze az olyan játékokat, melyen pont úgy mint az oviban, játékos formában tanulhatják meg a színeket, számokat, formákat. Kimondottan ovisoknak, ovis korú gyermekeknek ajánljuk! Hisz a leendő elsősöknek a betűk tanulása is igen fontos!

A második kategóriánk a maradj otthon és fejleszd gyermeked 2-3 évesen, ami a bölcsis korsztályt célozza meg, így otthon is szórakoztatva fejleszti a szülő a gyermeket!

A kreativitást nem lehetett kihagyni a kategóriák közül, hisz oly sok gyermek szeret kreatívkodni, így nem is kérdés, hogy mennyi időt el lehet vele lenni!

 

Kattintson ide, és nézze át a legkeresettebb maradj otthon játékainkat, melyeket a gyermekek is szeretnek és szívesen játszanak velük!