Maradj otthon és fejleszd játékosan gyermeked

MARADJ OTTHON!! Kösd le a gyermeked, ehhez hoztunk létre egy új kategóriát, mely segíts a szülöknek a gyermekek unalom űzésében és az otthon fejlesztésben! Az óvodák és iskolák is áttértek a digitális oktatásra! Az óvodásoknak vannak olyan ovik, ahol elküldték, hogy milyen fejlesztéseket kell a gyermekeknél alkalmazni! Ebben a kategóriában a szülők olyan játékokat találnak, melyek egész hosszú időre leköti a gyermekek figyelmét, tehát ebbe tartoznak a gondolkodtató játékok, a társasjátékok, és a kreatív játékok!

 

Maradj otthon, az ovodavilag.hu játék webáruházban keresd meg a gyermeked kedvenc játélkát, ami akár órákra is leköti a figyelmét! A játékokat úgy válogattuk össze, hogy a gondolkodó játékokon kívül a kreatív játékokat is megtalálja a szülő, hisz sok lány szeret gyöngyötfűzni, színezni, vagy gyurmázni! 

Olyan gyerekjátékokat gyűjtöttünk össze, melyek órákra lekötik a gyermekek figyelmét, vagy épp segítenek a szülőknek a digitális oktatásban, hogy a gyermekek játékosan tanuljanak és fejlődjenek! 

Vásároljon online a Covid-19 alatt fejlesztő játékokat, melyek a szülők otthoni munkáját segítik és a gyermekek figyelmét játékos formában lekötik!

Onlin vásárlás gyerekjátékokból az ovodavilag.hu játék webáruházban és játék webshopban!