Blog

Fényvarázs So Glow az új őrület

2019.09.05 10:27
Fényvarázs So Glow az új őrület

So Glow Fényvarázs, So Glow Fényvarázs stúdió ami nekünk is úgy hangzott mint egy kis csoda! Azonban mindenkit megnyugtatunk működik és a lányok (szerintünk még a fiúk is) imádni fogják! Egy új játék, melyet már webáruházunkban megrendelhetsz, akár az ünnepekre is készülve, vagy csak egy születés napra! 

So Glow fényvározsok, melyekkel a gyermek nem fog unatkozni! Szeptember jönnek folyamatosa a játék újdonságok, melyek még soha nem voltak a játék piacon! Mindig szeretjük az igazi csajos játékokat, főleg amik kreatív játékok! Bár a szülők nem nagyon szeretik azokat a játékokat, amiket úgy kell "kutyulni" azonban a végén, minden szülő elolvad, hogy milyen jó játék! Nos mi is így voltunk a So Glow fényvarázsokkal, hisz mind egytől- egyig kipróbáltuk! 

A készletekben, akár egy darabos kiszerelésben akár a 3 db-os csomagban, minden hozzávaló kelléket megtalál a gyermek, csupán csak egy kis vizet kell hozzá adni! Könnyen és gyorsasn elkészíthető! De a csoda ekkor jön! A játéknak a lényege a tetejében rejlik! :-) Hát fordítsd el a tetőt és nézd ahogy világítanak a flitterek és maga az egész kis üvegcse! Mi nagyon élveztük ezt a kis kisérletezést, főleg mikor már sötétedett, hisz akkor igazán jól mutattak a fényvarázsok! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Próbáld ki a So Glow Fényvarázs termékeket, mi szívesen ajánljuk! Rendeld meg az ovodavilag.hu játékwebáruházból!