Anne Geddes babák

Anne Geddes babák olyan gyönyörű elethű pofival rendelkező babák, melyeknek a testük puha, így már 2 éves kortól ajánljuk a lányoknak! Anne Geddes neve már összefort a babákkal, 30 éve készít ikonikussá vált fotókat a picikről és terhes anyukákról. Anne Geddes babák a teljesség igénye nélkül. Anne geddes babák vásárlása az óvodavilág ovis játékok webáruházban!

Nézet:
Sorrend:

Anne Geddes babák, mely igazi kis cukorfalatka babák a különlegesség igénye nélkül! Az Anne Geddes játékbabákat szokták fotóbabáknak is hívni, hisz aki a játékbabákat kitalálta az Anne Geddes fotós volt! Jellegzetességük a babáknak, hogy állatka testük van és a baba fejecskéje pont olyan mint egy élethű csecsemőjé! A testük pihe puha, így akár már 1,5 éves gyermekek is szívesen játszanak velük! Vásároljon online Anne Geddes játékbabákat és még többet a játékbabákról itt tudhat meg! Kattintson ide további Anne Geddes játékbaba infókért! 

Vásárolj online az Óvodavilág játék webáruházban, minőségi Anne Geddes játékokat gyermekednek!

Miért jó nálunk vásárolni?

Anne Geddes játékbabáink választéka gondosan össze lett válogatva, és nem csak az óvodás korosztály találja meg webshopunkban a fejlesztő és szórakoztató játékokat, de a kisiskolásoknak, sőt még a felnőttek számára is találsz nálunk szuper játékokat! Legkeresettebb Anne Geddes játékok egy helyen gondosan összeválogatva, hogy a vásárlás könnyű, egyszerű és gyors legyen!

Vásárolj a legjobb és legkeresettebb játékok webshopjából!