Blog

Anne Geddes babák

2019.01.29 16:25
Anne Geddes babák

Anne Geddes babák a legkülönlegesebb játékbabák, melynek a testük puha, és álomszép arcocskájuk van! Anne Geddes baba vásárlás az ovodavilag.hu óvodai játékok webshopjában! Anne Geddes neve már szinte összefort a babákkal, 30 éve készít ikonikussá vált fotókat a picikről és terhes anyukákról. Igazán jól teszi, hisz mi imádjuk ezeket a különleges babákat!

Miért is olyan egyediek ezek a babák, és miért épp Anne Geddes babák? teszik fel hozzánk a kérdést a szülök! Most itt egy kis olvasnivaló az Anne Geddes babákról, hogy valójában mit tudnak, mi ihlette őket, honnan is jöttek! 

Az Anne Geddes név nem csak egy kitalált név, hanem valójában egy világhírű fotósnő, aki a megalkotójuk lett az Anne Geddes babáknak, és íme róla kapták a babák a nevüket! 

A fotósnő rengeteget fotózott babákat (igazi bébiket) ebből is jött neki az ötlete! Hiszen ezeknek a játékbabáknak az arcuk, pont úgy néz ki mint egy igazi bébi arc. 

Nézzétek csak milyen fotókat készített Anne Geddes!

Anne Geddes fotó

 

Ugye milyen tüneményesek, ezek hasonmására jöttek elő az Anne Geddes játékbabák. A babáknak szinte egytől egyig puha a testük, és valamilyen kis állatka bőrébe bújtak! Így ha van kedvenc állatod akkor tudsz választani hozzá olyan Anne Geddes babát, aminek a pofija elragadó és élethű! 

Ezeket a játékbabákat már akár 2 éves kortól ajánljuk, hisz nagyságuk miatt a gyerekek kezébe való játékbabák, és nem üti meg magát a legfiatalabb korosztály sem velük, attól nem kell tartani! Nézd csak még milyen cuki fotókat készített, szinte mindenkit magávalragadnak a képek!

Anne Geddes baba

Anne Geddes játékbaba

 

Mi nagyon kedveljük ezeket a tiszta arcú játékbabákat! Remek ajándék a kislányoknak, de volt már aki lakásdekorálásra is vásárolta az Anne Geddes babákat

Egy biztos, gyönyörűen mutatnak a lakás bármely részében, de a lányos szobáknak elengedhetetlen játéka az Anne Geddes baba. Minden kislány álma. Vásároljon az ovodavilag.hu online játék webáruházból Anne Geddes babákat és gyűjtse össze mind!

Kattintson ide és már rendelheti is!