Blog

Cry Babies: Varázskönnyek meglepetés babák

2019.01.28 11:58
Cry Babies: Varázskönnyek meglepetés babák

Cry Babies: Varázskönnyek meglepetés babák a Cry babies babák újdonságai, amely már rendelhető webáruházunkban! Édesek, cukik, pont úgy néznek ki, mint a nagy babák csak épp miniben! Vásároljon gyermekének mini Cry Babies varázskönnyek meglepetésbabát! 

Cry Babies varázskönnyek meglepetés játékbabák a 2019 év egyik legújabb játékai! A 2018-as év végén a sírós könnyező Cry babies babák igan nagy sikernek örvendettek a lányok körében! Többfajta ruhácskában voltak elérhetőek, és ahogy a cumit kivették a szájukból elkezdték a sírást, illetve a szemükből folyt a könny, pont úgy mint az igazi babáknak! Ebben az éveben, azaz 2019-ben megérkeztek a mini Cry Babies játékbabák, melyek tüneményesek, és a csomagulásuk nagyon csajosra sikerült! Minden baba egy kis házikóban kapott helyet! 

A mini Cry Babies varázskönnyek babáknak 24 különböző féle képpen néznek ki, így 24 különböző játékbabát gyűjthettek össze! Ami tetszik bennük, hogy ezek nem csupán babák, hanem a csomagolásban egy kis meseország lakozik, hisz minden babához megtalálod benne a kiegészítőket a játékélmény fokozásáért! 

Mit is tudnak a mini varázskönnyek játékbabák? Mint említettük, minden játékbabának meseország van a kisházában, így minden szükséges kelléket megtalálsz egy helyen. Ami nagyon fontos az a cumi. Töltsd tele a cumijukat vízzel és itasd meg a Cry Babie babákat, majd ha megnyomod a pocijukat a baba szeme könnybe lábad! Ebben teljes mértékban hasonlít a nagy Cry babies babákhoz! Nézzétek csak milyen sok fajtájuk van! Neked melyik lesz a kedvenced?

Cry Babies magic tears

Milyen csomagolásban találod a Cry Babies magic Tears avagy Cry Babies varázskönnyek babákat? Nézz ide! Nekünk nagyon tetszetős, és pont a kislányok kezéhez igazították! Bármerre magaddal viheted, csak becsukod és az egész Cry Babies játékszett megy veled!

Cry Babies varázskönnyek mini meglepetésbabák

Vásárold meg gyermekednek online a Cry Babies varázskönnyek mini babákat az ovodavilag.hu játék webáruházból. Katt ide és már rendelheted is az édes kis babákat!