Blog

So Bomb Fürdőgolyó gyár Fürdőgolyók

2019.09.11 09:31

So Bomb Fürdőgolyó gyár és Fürdőgolyó készletek a legújabb őrület a lányok körében! Kipróbáltuk, és megnéztük mennyire is könnyű elkészíteni a fürdőgolyókat, és láss csodát, nagyon jól működik, könnyen elkészíthető! 

Az új őrület a lányoknák, és remek kreatív játék a legújabb fürdőgolyó készítő vagy fürdőgolyó gyár! A játék igen sok Tv reklámot fog kapni október, november és december hónapban is! Hát mi nagyon kíváncsaik voltunk, hogy is működik és mitől lesz olyan jó kis kreatív szórakozás! 

Nekünk nagyon tetszik, hogy igazi csajos színekben pompázik, és nem csak a csomagolása! Hiszen belől is a pink, lila, kék színek dominálnak! Természetesen különböző színekben is meglehet vásárolni őket! A legjobb játék, amivel gyorsan és könnyen megtudja a gyermek csinálni a saját fürdőgolyóját! 

Mi a So Bomb fürdőgolyó gyárat próbáltuk ki, és próbáltuk a használati utasításnak megfelelően követni a teendőket, és működik! Pont annyi vízre van szükség, mint ahogy azt leírjásk és nagyon könnyen összeáll a golyó! Nekünk kellemes meglepetés volt, hisz csalódtunk már ilyen termékeben, de ebben nem lehet! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk! A fürdőgolyó gyárban, hamár elfogytál a kiegészítőkból, kis kreativitással, könnyen lehet a hozzávalókat pótolni, így örök darab magad a gyermekenek! Itt a kis youtube fil, nézzétek meg, mert tényleg ilyen könnyen ellehet készíteni a gyermek kedvenc fürdőgolyóját!

 

Kattintson ide és válogasson a So Bomb fürdőgolyó készítők közül, rendelje meg gyermeke kedvenc játékát és mi raktárról házhoz szállítjuk!