Blog

Rongybabák bébiknek is prémium minőségben

2020.11.11 06:59
Rongybabák bébiknek is prémium minőségben

Alig vártuk, hogy végre találjuk egy olyan játék babát ami tiszta pamutból azaz természetes alapanyagból készüljön! Azonban az idő és a hosszas keresés beérett, és gyönyörűbbnél gyönyörűbb rongy és játékbabákat találhattok az ovodavilag.hu játék webáruházban, melyekkel nem csak a babák, de az ovis korosztály is szívesen játszik!

Mert babázni mindig jó és a lányok soha nem unják meg, hisz egyszerűen nem lehet megunni! A szerepjátékok közül talán ezek a babák a legnépszerűbbek és igen, még mindig lehet fokozni a megjelenésükön, a csomagolásukon, a méretükön, na és persze ne feledjük el, hogy az anyagon, amiből készülnek! 

De miért is biztatjuk a szülőket, hogy ezek a játék babákat válasszák a gyermekeknek?

Egyrészt amiben nekünk nagyon szimpatikus az első sorban a prémium minőség, hisz ezeket a babákat valóban természetes alapanyagból készítették! Így nem is kérdés, miért a legjobb választás gyermeke számára, hisz olyan finom tapintásuk van a baba anyagjának, amit a gyermek szívesen fog! Ezek a játék babák a Tikiri Toys Bonikka collection márkáját képviselik, ahol érték a minőség! 

Honnan jött a Bonikka szó? A Bonikka nem mást jelent mint babát szingaléz nyelven, melyet egy 120 éves családi tradíció inspirálta, ami becsben tartott babák továbbadása generációról generációra. Minden Bonikka rongybaba kézzel készített természetes növényi rostokból készült, azzal a céllal, hogy elkezdhesse a saját családi tradícióját!

A Bonikka babákat több mint 350000 szerencsés kisgyermek ölelhet már, és 34 országban elérhetőek a Bonikka játék babák! Vásárolja meg gyermeke kedvenc Bonikka játék babáját az ovodavilag.hu játék webáruházban és játék webshopban, melyet a lehető legrövidebb idő alatt igyekszünk Önnek otthonába eljuttatni!

 

Miért lett a mi egyik kedvenc játék babánk?

Nos, nem mindegy, hogy egy játék babát milyen formában kap meg a gyermek! Élmény lesz-e kibontani, és mindamellet, a csomagolás milyen benyomást kelt nem csak a gyermekre, de a szülőre is! Ezek a játék babák egy gyönyörű díszdobozban vannak, melyet egy gyönyörűszép pirosas masnival kötöttek át! Így a legjobb csomagolást kapta, hisz egy prémium ronygababához nem is illene más! Tökéletes kölső és tökéletes belső!

Meg is mutatjuk, hogy néznek ki csomagolásban:

Bonikka játék baba

Úgy gonduljuk, hogy ez a csomagolású játék baba tökéletes ajándék akár babalátogatóba is, hisz a Bonikka rongybabák már 0 hónapos kortól a gyermekek kedvencei lesznek, és ajánlottak!

Néhány kép a Bonikka játék babákról: