Blog

Alvókendők Szundikendők gyerkeknek

2020.01.18 11:04
Alvókendők Szundikendők gyerkeknek

Az alvókendőknek vagy a már néven a szundi kendőknek igen fontos szerepük van a bébiknél, így gondoltuk szánunk neki egy blog bejegyzést, hogy a választás még könnyebb legyen! Szundikendő, mely megnyugtatja a picit bárhol van is, biztonságot nyújt és éveken keresztül a babák legjobb barátja.

A szundikendőknek oly sok nevük van amit a hétköznapokban az anyukák használnak:

 

Morzsolgató kendő

Ugye nem is gondoltuk volna, hogy ennyi fajtáját használjuk az életben. Mi a játékboltban a szundikendőket leginkább azoknak a szülőknek és nagyszülőknek ajánljuk, akik gyakorlatilag szeretnék az egy-két hónapos babákat meglepni, de nem is tudják, hogy mit vegyenek első körben a gyerekeknek! A védőnök még a terhesség ideje alatt elmondja, hogy ezt mindenképp be kell szerezni, és ha lehet egyből kettő darab egyforma szundikendőt vegyenek, de miért is van rá szükség?

Hisz a babák az "illatot" érzik rajta, és ha valamelyik a mosásba kerül, akkor sem fog gondot okozni, hogy nincs meg a kedvenc csücsköző kendője! Így könnyen pótolhatjuk, hisz ha egyfajta, akkor mind a kettőnek ugyan az az illata, tapintása, és formája is! 

A szundikendőt a babák sok esetben nem csak alváshoz, de nagy álltalánosságban a mindennapok bármely szakaszában is használják, hisz biztonságok és nyugalmat az a babáknak! Méretétől fogva a nyunyók bármerre magukkal vihetik a gyermekek ( és szokták is) . A játékboltokban rengeteg szundikendőt találunk, melyekből kedvünkre választhatunk a baba nemétől függően is! élénk színeivel és kellemes tapintásával, a babák első kedvenc játéka! 

A szundikedők, még remek ajándékok is, hisz sok nagyszülő nem tudja, hogy mit is vigyen ajándékba, és a szundikendő egy tökéletes választás ezekre az esetekre illetve a baba érkezésére! Egy hasznos dolog a babák életében!

Az ovodavilag.hu játék webopban rengeteg szundikedőt tartunk, hogy a választás még könnyebb legyen a szülőknek!