Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Blog

Pötyi készletek ovisoknak

2019.02.23 09:45
Pötyi készletek ovisoknak

A pötyi készleteket valahol mindenki ismeri, hallott már róla, de nem tudjuk mik is ezek valójában, pedig a gyerekek az óvodában naponta találkoznak vele, és nem csak találkoznak, de játszanak is vele! A pötyi újra fénykorát éli!

Többször is tapasztaltuk, hogy nem tudják a szülők, hogy mi is az a pötyi játék! Úgy gondoltuk egy blog bejegyzést megér az ovodavilágban, hisz ezzel is kicsit megkönnyítjük a szülők dolgát! A pötyi játékokat vagy mozaik kirakókat szinte minden gyermek ismeri, hisz nincs olyan óvoda, ahol ne lenne belőle! A pötyi játékokkal a gyermekek szívesen játszanak, hisz minden gyermek szívesen matat! De honnan is kapta a nevét a pötyi! A pötyi feje pont olyan pici mint egy pötty, nos így már nem is olyan nehéz kitalálni, hogy honnan! Azonban pötyiből is különböző fajták vannak! Mi is a különbség? Ha a pötyi játék fejecskéje nagyobb azokat a legkisebb gyermekek, akár már 2 éves kortól is tudnak vele játszani, hisz könnyebben megtudják fogni a pötyiket! Minél kisebb a pötyi fejének az átmérője, annál nagyobb gyermekeknek ajánljuk! 

Nézzük csak, hogy is néz ki egy pötyi! Ezt a pötyi készletet, amit kifejezetten a legkisebbeknek azaz már 2 éveseknek is ajánlunk 

miniland pötyi

A legkisebbeknek való pötyiben ilyen nagy a pötyi feje, így könnyen megtudják fogni, és könnyen kilehet rakni a képet! A miniland Pötyi játékot vettük alapul, melyet webáruházunkban megvásárolhatsz!

Csak hogy megmutassuk, mi ki is raktunk egy pötyit nézzétek csak! A játékban 4 különböző sablon van, amit kilehet rakni!

Nem is csoda, hogy a gyerkőcök úgy imádnak vele játszani, hisz egyszerű, gyorsan kirakható, és még élvezetes játék is! 

Több féle pötyi is létezik nem csak a sima kúp formájú, így még többféle képet lehet belőle varázsolni! 

A pötyi játékok remek készségfejlesztő játékok, hisz fejlesztik a kézügyességet, azaz a finommotorikus mozgást. Mindamellett a fantáziára is szüksége van a gyermeknek, hisz azon kívül, hogy vannak benne sablonok, bármit kirakhat belőle a gyermek! Megmozgatja a fantáziát és leköti a figyelmet! Minden gyermek szereti a pötyi játékokat! Keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb pötyi vagy mozaik kirakót webárzházunkban és rendelje meg még ma!

Pötyi vásárlás már 2 éves kortól! kattintson ide és vásároljon pötyit!