Blog

Óvodás játékok otthonra, nyári szünetre

2018.07.05 16:45

Tombol a nyári szünet, olya annyira, hogy már mindenki javában a tábozokban tobzódik, vagy épp a jól megérdemelt szünetet tölti otthon a maminál, vagy épp anyu és apu felválltva vannak otthon a gyerkőcökkel. Játékra mindig van idő és gyorsan, ügyesen is el lehet az időt tölteni, és ehez még nagy befektetés sem kell.

Minden gyermek szeret bemenni egy játékboltba, ahol a kedvenc játékait megtalálja illetve az újdonságok között tud válogatni, hisz mindig belebotlunk olyan játékokban, amiket még nem láttunk, sőt nem is próbáltunk. Érdemes a nyári szünetben is bevinni a gyerkőcöt és hagyni hagynézzen jól szét mik is amik tényleg érdeklik. Érdemes előtte megkérdezni a gyermeket milyen játékok vannak az oviba és melyekkel szokott játszani. Nem utolsó szempont, hisz amit elmondazt a játékot szinte biztos ismeri, és amivel játszik azzal otthon is szívesen fog elpepecselni. 

Nagyon jó és értelmes játékok vannak, amikkel akár egyedül is tud játszani a gyermek és nem is kell messzire menni, ahoz, hogy a fejlesztő játékok közé sorolódjon.

A Smart Games-es játékok nálunk nagy sikernek örvendenek, hisz remekül fejlesztik a logikát, remek szórakoztató játékok és különböző nehézségi fokozattal fejlesztik az óvodásokat illetve a gyerekeket. 

Hogy még jobban szórakozzunk mi otthon többen is szoktuk játszani ezeket az egyszemélyes társasokat, méghozzá, hogy egy feladatot a gyermek és a következő feladatot a szülő oldja meg. Így még hobban lehet közösen szórakozni. 

Smart Games logikai játékainkat itt találhatjátok: katt ide

De nem kell ennyire messzire menni, mindig a legegyszerűbb dolgokban rejlenek a legnagyobb dolgok és pedig? Vegyünk aszfaltkrétát, a legkreatívabb dolgokat lehet belőle kihozni. Ezzel a kézügyességet is tudjuk fejleszteni, a fantáziáról nem is beszélve. 

Hagyjuk az aszfaltra rajzolni, és holnap újból kezdhetjük előlről.

Az ilyen remek ötletekkel sok sok napot el lehet otthon tölteni, és a nyári szünet sem lesz unalmas.