Blog

Make it Real kreatív játékok lányoknak

2019.09.03 15:01

Itt az új őrület a Make It Real kreatív játékok, melyek a lányok legújabb játéakit! Mind amellett, hogy divatosak, gyönyörű színekben pompáznak és szinte minden lány megőrül értük! A Make it Real kreatív játékainkban mindent megtalálsz ami egy tökéletes party ajándékhoz szüksélges! Csillámos tetoválás, köröm stúdió, köröm készlet, hihetetlenül sok gyöngyfűző, ékszerkészítő ezekkel mind találkozhatsz! Katt ide a Make It Real kreatív játékokért és vásárold meg még ma őket!

Beköszöntött a szeptember, és az ovodavilag.hu játék webáruházba is folyamatosan érkeznek az új játékok, melyekről igyekszünk minnél több információt adni! Többek között nem csak a termék leírásoknál, és az újdonságok menüben, hanem az ovodavilag.hu blogban is! Igyekszünk minden új termékről egy kis tájékoztatót írni, hogy a szülők és nagyszülők is ugyan olyan képbe kerüljenek mint a gyermekek! 

Az egyik nagy őrület, ami nekünk is megnyerte a tetszésünket az a Make it Real termékcsalád! Nos, ha így mondjuk akkor nem mindenki ismeri még, hisz ebben az évben kezdjük el forgalmazni! Egy igazi csajos termékek, melyeket a lányok a divattal tudnak összekötni! 

A Make it Real termékek közt megtalálható a csillám tetoválástól kezdve a köröm díszítőn keresztül egészen az ékszerkészítőig minden! Na ezért mondtuk mi, hogy igazi csajos termékek! A legjobb szórakozás, melyel nem csak a gyermekünket tudjuk meglepni, de gyermekünk kis barátjának a szülinapi zsúrjára is ajánljuk ezeket a kreatív játékokat! Nem véletlenül, hisz árkategóriájukat tekintve szinte mind egytől egyig beleférnek a gyerekzsúr kategóriába! Aminek mi igazán örülünk, hisz manapság a játékpiacon elég kevés az ilyen játék! Még egy jó hír ami nem más, hogy ez nem kimondottan az ovis korosztály kreatív játéka, sokkal inkább a tini korosztályé, illetve azoké akik már suliba járnak! 

Nézzük milyen cuki cuccok, cuki kreatív játékok várják a csajokat! Egy két kép, melyekbek nem fogtok csalódni, hisz ezek a termékek, élőben még szebbek! Szívesen viszi gyermeke szülinapi zsúrra, úgy, hogy saját magának is szeretne egy ilyen csajos játékot!

Vásárolja meg gyermeke kedvenc Make it Real kreatív játékát és mi házhozszállítjuk Önnek!