Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Make it Real

Make it Real kreatív játékok elsősorban lányoknak, hisz a divat és a smink a lányok nagy kedvencei! Make it Real játékok vásárlása online az ovodavilag.hu játék webshopból és játék webáruházból. Válogasson lány gyermekének gyönyörű kreatív játékokat, melyek közt megtalálja a divattervező füzeteket, köröm díszítőket, körömlakkokat, melyeket kimondottan kislányoknak terveztek. Rendelje meg gyermeke kedvenc játékát az ovodavilag.hu játék webshopból!

Nézet:
Sorrend:

Make it Real kreatív játékok

Make it Real kreatív játékok gyerekeknek, melyekkel a lányok órákon keresztül lefoglalják magukat! A Make it Real játékok, a lányok kedvencei lettel, nem csak a színviláguk miatt, hisz ezek a játékok igazán csajos színekkel bírnak, hanem a kreativitás miatt! A Make it Real játékok közt meglehet találni a sminkes játékokat, melyek a lányok életéből szinte kihagyhatatlanok, hisz minden lány szeret sminkelni! 

A sminkes szettek mellett igazán nagy kedvtelésnek örvendenek a gyöngyfűzők.A lányok kedvencei a gyöngyfűzők, melyek mindamellett, hogy szórakoztatnak remekül fejlesztik a gyermekek finommotorikus készséget. Make it Real kreatív játékokat már 4 éves kortól ajánljuk a lányok számára! 

 

Vásároljon gyermekének minőségi divattervezős játékokat. Ékszerkészítők, divattervezők, gyöngyfűzők mely minden kislány álma! ha csak gyermeke kis barátjának szánják szülinapi zsúrra akkor is megtalálja a megfelelő ékszerkészítő ajándékot az ovodavilag.hu online játék webshopban! Válogasson minőségi játékaink közül és mi a legrövidebb időn belül házhoz szállítjuk Önnek. Rendeljen gyermekjátékot még ma!