Blog

Brainbox játékok készségfejlesztők már 3 éves kortól

2017.11.13 15:36

A legjobb készségfejlesztő játékok a Brainbox játékok. Tudomány fejlesztés és egy remek szórakoztató játékok már 3 éves kortól.

Brainbox játékok

Korunk legjobb készségfejlesztői a Brainbox játékok. Olyan aprólékosan játszva tanítanak, hogy szinte minden gyereknek akad benne újdonság, és már árérték arányban is teljesen elfogadhatók. A Brainbox játékokat már 3 éves kortól ajánljuk a szülőknek illetve a fejlesztő pedagógusoknak. Kártyajátékok amiknek a kérdéseit szinte soha nem fogja a gyermek megjegyezni, hisz egy kártyán 6 kérdés található, így a kérdéseket tudjuk nehezíteni is és nem kell hozzá még extra kártyákat megvásárolni.

3 éves kortól a Brainboxok az igen kis gyermekekre vannak specializálódva, hisz a számokkal, betűkkel, színekkel, és a 2017-es évtől az állatokkal is megismerkedhetnek, igen játékos formában. Nagyon alap játék és megtanítja a gyermekeket a koncentrálásra, illetve a figyelésre.

 

4 - 5 éves kortól szinte minden a memóriát és a logikát is fejlesztve, megismerkedhetnek a farm állataival, első képükkel a matematikával, ezzel is ösztönözve a gyerkőcöket az iskolára és készítjük őket az iskolai életre!

A Brainbox játékok a 6 éves kor feletti játékokat is próbálja még érdekessé tenni, a játékok közt találkozhatsz a világtörténelemmel. Igen érdekes témának minősül a találmányok, melyekben különböző érdekességeket tanulhatsz illetve fedezhetsz fel. Az egyik legújabb játéka a Mítoszok és szörnyetegek, melyek közel sem olyan ijesztőek mint a játék címe, sokkal inkább szórakoztatóbbak. Minden gyermeknek életében minimum egy Brainbox játék található. 

A gyerekek szeretik és keresik ezeket a játékokat, hisz tudomány, fejlesztés és játék egyben!

Webáruházunkban megtalálod a teljes kínálatot a Brainbox játékokból egészen 3 éves kortól 10 éves korig.