Blog

Hairdorables játékbabák

2019.01.24 14:02
Hairdorables játékbabák

Hajasbaba Játékbaba? Igen akkor elkezdődik az igazi őrület, mely 2019-es év első felében töretlen lesz! Megérkeztek a Hairdorables imádnivaló hajasbabák! Nálunk már meg is vásárolhatod őket online és a játékboltunkban is!

Az idei év egyik kedvenc játéka a lányok számára nem is kérdés, hogy a Hairdorables játékbabák lesznek! És miért is különlegesek és imádnivalóak? Nézzük magát a Hairdorables babákat! A hairdorables babák, nos igen, végre hajas, tehát mindegyik játékbabának gyönyörű fürtjei vannak, melyekkel nem lehet betelni. Minden lányka szereti a játékbabáit nevelgetni, gondoskodni a babáról, így a hairdorables babák haját kedvedre fésülheted akár egész nap! Gyönyörű fürtjeikkel szinte egy igazi hajasbaba univerzumba repítenek! A Hairdolorables hajas babáknak összesen 36 váltuzatuk van, melyek mind különböző félék és minden hajasbabának megvan a maga stílusa! A csomagolásból azonban nem tudjuk, hogy épp melyik baba rejtőzött meg a csomagban, így akár még ha épp kettő ugyanolyan is van, el is cserélheted a kis barátnőddel. Egy igen mágikus hajasbaba, melyeket sosem lehet megunni! A hajasbabák egy gyönyörű igazi csajos dobozban kaptak helyet. Már a doboz láttán is felvillanyoznak a csajos színek! Nézd csak milyen gyönyörű! 

Hairdorables játékbaba

Minket szinte magával ragadott ez a gyönyörű designe, amiben a hajasbabákat azaz a Hairdorables imádnivaló csajokat találod! A különböző fajtákat mindegyik doboz hátulján megtalálod, így lesz egy kis segítség, hogy milyenek rejtőznek még a csomagolásban! 

Miért is tartjuk szuper játéknak? Nos ezekben a dobozokban nem csak egy hajasbabát találtok, hanem a babákhoz tartozó kellékek is benne vannak, így még nagyobb játékra sarkalnak a Hairdorables hajas babák!

Nézd csak mennyi fajtájuk van! 

Hairdorables babák

 

Mi imádjuk és bizony alig várjuk, hogy Hairdorables imádnivaló babát kibonthassunk, hogy megnézzük a 36 fajtából, melyik lett a miénk! 

Hairdorables játékbaba vásárlás az ovodavilag.hu játék webshopból. Katt ide és már teheted is a saját Hairdorables játékbabád a kosárba és 1-2 nap múlva már játszhatsz is vele, és neked is lesz egy imádnivaló Hairdorables hajas babád!