Blog

Ajándékok gyerekzsúrra ovisoknak

2019.06.05 13:14
Ajándékok gyerekzsúrra ovisoknak

Az ovodavilag.hu játék webáháruházban a Top termékek között létrehoztunk egy olyan kategóriát, amelyben a legjobb szülinapi játékokat találja meg a szülő! Ezzel is segítve a szülőket, hogy melyek a legjobb játékok, amiket gyermeke a kedvenc ovis kisbarátjának vihet gyerekzsúrra!

Oly sok szülő tér be hozzánk, akik valami apróságot szeretnének vásárolni, gyermekünk kis ovis barátjának! Hisz óvoda időben van egy pár szülinapi zsúr és sok szülő nem is tudja mit kellene vásárolni a gyermeke ovis kisbarátjának! Állatlában az összeg maximum 5000 Ft szokott lenni, mi azonban azokat a játékokat soroltuk ide melyek értéke maximum 6000 Ft. A gyerekzsúrok a kis barátok körében nagyon elterjedtek, és szeretik is őket a gyermekek! 

Ez is egy remek lehetőség, hogy a gyerkőc még több időt töltsön együtt kis barátaival, és nem csak az óvoda falain belül! De mit is érdemes ilyenkor a szülőknek vásárolni? Nagyon sokszor futunk bele abba, hogy az anyuka elhozza a boltunkba a saját gyermekét, hogy válasszon játékot a kis barátjának, de sajnos a gyermek nem tud ilyenkor saját magától elvonatkoztatni. Minden játékban azt látja, amivel saját maga szeretne játszani, és ilyen idős korban még nem is igazán tudják a gyermekek megmondani, hogy mit szeret a kis barátjuk. Mivel óvodában egyszerre többen vannak, több játékkal is találkoznak, így nem tudja leszűrni, hogy a kis gyermek mit szeret! Nos mi egy kicsit avagy nagyon szeretnénk a szülőknek segíteni, hogy a kis barátnak, lehetőleg ne hasztalan játékot vegyenek, hanem olyat, ami kreatív játék, fejlesztő játék egyszóval okosjáték! Ha ide kattint akkor megtalálja azokat a játékok, melyeket kimondottan ovisoknak szülinapi zsúrra ajánlunk! A legjobb játékok amellyel a gyerekzsúrt tartó szülő sem fogja azt mondani, hogy hasztalan játékot visznek! 

Amiért még létre hoztuk ezt a kategóriát az valójában az, mert ha fordított esetben vagyunk, és mi vagyunk a vendéglátó szülők, akkor biztos nem örülnénk a hasztalan vagy rossz játéknak! Van olyan szülő, aki tudatosan megmondja, hogy minek örülne a gyermeke a legjobban illetve milyen játékokat szeret a gyermek, erre érdemes odafigyelni, hisz ez egy nagyon jó kiindulási pont ami az ajándékot illeti! Azonban, ha még sincs kiindulás, akkor ebben a kategóriában a legtöbb szülő megtalálja a jobbnál jobb játékokat, melyekkel nem nyúlhat mellé, és tuti jó játékot visz gyermeke ovis kisbarátjának gyerekzsúrra! 

A legjobb játékok amiket mi ajánlunk azokból egy pár képet itt is talál:

Válogasson jobbnál jobb játékaink közül melyeket kimondottan ovisoknak ajánlunk gyerekzsúrra!