Blog

TopMopdel kreatív füzetek

2018.05.14 11:23

Termékeik közt megtalálhatjátok a TopModel kreatív füzeteket, melyek nem szimplán kreatív játékok, de azért vallujuk be igen jól fejlesztik a a kézügyességet! Szokták mondani, hogy lányoknak sokkal könnyebb vásárolni, hisz szélesebb sokkal több mindent lehet nekik vásárolni! Nos ezt mi is tapasztaljuk, hogy így van, és ha már csak a kreatív termékeket megnézzük, sokkal inkább a lányok kedvenc időtöltései!

Ezen a blogon nézzük meg, nekünk mik is a kedvenceink! Mi nagyon szeretjük a TopModel termékeket, hisz ezek a kreatív füzetek nagyon jó készségfejlesztő és nem utolsó sorban kézügyességfejlesztő termékek, amiket a lányok kedvükre formázhatnak vagy készíthetnek el!

Tényleg egy nagyon jó szórakozás, hogy szinte minden lányka megtalálja a kedvükre való szórakozást, és már gyűjtik is a különböző kreatív füzeteket!

A TopModel termékek magas mindőségű kreatív rajzolós füzetek, melyek első sorban a divatra és a tervezésre épülnek, ezzel is elvezetik a gyerekeket egy fantáziavilágba! 

 

Ezekben a kreatív füzetekben saját magadnak kell  megtervezni, hogy a lányok hogy is nézzenek ki! Színezhetsz bennük, matricázhatsz, vannak olyan füzetek, amikben megtalálod a ruhához szükséges anyagokat papírból és a hozzá tartozó sablont, így kivághatod a megfelelő ruhákat a lányoknak! Szerintünk nagyon jó kézügyességfejlesztő játék, mely a fantáziáját is megmozgatja a lányoknak! Partyra azaz szülinapi ajándéknak is tökéletesek, hisz belefér a 3000 Ft-os árkategóriába, így örömmel adják a lányok a barátnőiknek!

Bevallom mi is nagyon szeretjük, hiszen ezek a füzetek tényleg lekötik a lányokat! Már óvodás kortól ajánljuk, hiszen minden óvodás szeret tervezni és matricázni! Első sorban 5 éves kortól ajánljuk, és igyekszünk mindig újdonságokat mutatani nektek belőlük! 

TopModel termékeinkért katt ide: https://ovodavilag.hu/shop_search.php?search=topmodel

Nézz szét választékunkban, hisz mindig újabb termékekkel találkozhatsz!