Blog

Top Model- A lányok új kedvence

2018.11.19 09:34
Top Model- A lányok új kedvence

Minden fiatal leányzó álmadozott már arról, hogy milyen lehet esküvői ruhát vagy estélyi ruhát tervezni egy különleges alkalomra. Nagyon jó hírünk van nekik! Megérkeztek a Top Model kretív tervező füzetek és a hozzájuk tartozó fantasztikus kiegészítők!

Mikor mi is először a kezünkben tartottuk e szépséges Top Model kreatív füzeteket, el sem hittük, hogy milyen sok mindent tud tanítani nekünk. Nem csak a kézügyességünk és a rajztehetségünk fejlődik egyszerűen, de a fantáziánknak sem szab semmi határt. Már óvodás kortól ajánljuk, hiszen minden óvodás szeret tervezni és matricázni! 

Ezekben a kreatív füzetekben saját magadnak kell  megtervezni, hogy a lányok hogyan is nézzenek ki, mit is viseljenek. Színezhetsz bennük, matricázhatsz, de vannak akár olyan füzetek, amikben megtalálod a ruhához szükséges anyagokat papírból és a hozzá tartozó sablont, így kivághatod a megfelelő ruhákat a lányoknak! Ha mégsem csak a ruhák megalkotása vonz, próbált ki a többi kretív füzetet is. Legyen az egy mesebeli Top Model cipőtervező, Top Model kretíva haj- és smink tervező vagy akár egymás sminkelésére is alkalmas Top Model make-up stúdió.

 

Sőt, nem csak a füzetben szereplő lányoknak tervezhetsz ruhát és kiegészítőket! Már a kis kedvencedre is megalkothatod az elképzelésedet a Top Model kutyusos ruhatervezővel!

Lehet később, ezekkel a csodás kreatív tervezős Top Model termékekkel indul el a divattervezős karriered! 

Mint már korábban említettük, nem csak tervezős termékei vannak e csodás készletnek! Hiszen az iskolához szükséges legtöbb kiegészítő is tagja a termékcsaládnak. Legyen az iskola táska, váll táska, toll, rúzs vagy stift formájú radír. Bármelyik Top Model kiegészítő feldobja az iskolában töltött napokat, ebben biztosak vagyunk!

Ha ajándékban gondolkozol a legjobb barátnődnek, akkor szívből ajánljuk a szépséges Top Model csillámtetováló készletet, aminek használata gyors és a csillogás természetesen elmaradhatatlan ennél a terméknél is vagy az igazán szépséges ékszerdobozt.

Ha igazi fantázia világra vágysz, abban is tudunk neked segíteni! Hogyan? Hát a lTop Model Fantasy ruhatervezővel! Ebben a remek kreatív füzetben a legszebb és legstílusosabb tündéreknek, sellőknek, vámpíroknak kell ruhát tervezned vagy a matricák segítségével elhelyezheted őket a saját fantáziád által kialakított élőhelyükön. 

Ha viszont valamelyik barátnődet szeretnéd meglepni, a Top Model Fantasy írószertartó doboznak biztosan örülne. Mindent tartalmaz, amire szüksége csak lehet a tanuláshoz. 

Legyen szó Top Model kreatív füzetről, Top Model iskolai kiegészítőről vagy Top Model Fantasy dologról, bármelyik termék remek ajándék lehet születésnapra, névnapra egyaránt!

E csodás termékcsaládot megtalálod web-áruházunkban vagy személyesen a Csodafa játéküzletben. Gyere és válogas kedvedre, ha kérdésed lenne, fordulj bizalommal Hozzánk! 

 https://ovodavilag.hu/