Blog

Tikiri prémium játékok a babáknak

2020.10.01 13:59
Tikiri prémium játékok a babáknak

Vérge egy új gyártó, aki csak és kimondottan a babákat tartja szem előtt, és kimondottan természetes alapanyagú termékeket készíatenek! A Tikiri Toys játékok kimondottan babáknak készültek, és végre olyan játék figurák és állatfigurák találhatóak benne, melyeket, ha bele tesz a szülő vagy a baba a vízbe, nem lesz semmi baja, és nem is büdösödik be!

A Tikiri Toys célja egy vezető, globális szinten megbízható és szeretett prémium minőségű gyerekjátékok és egyben márka létrehozása!

Öröm szerzés a vásárlóinknak és felelősségteljes állampolgárnak lenni közösségeinkben és környezetünkben, hogy egy szebb holnapot biztosítsunk a következő generációnak, ezeket szem előtt tartva működésük folyamán!

A Tikiri Toys játékoknál szinte minden részlet számít, és nem elégszenek meg kevesebbel, bármiben amit csinálnak, a legjobbat szeretnék kihozni! 

Szívben és lélekben is elkötelezettek, hogy a legjobb termékeket biztosítsák a gyermekek és a szülők számára, melyek kimondottan a gyermekek szeretni fognak! 

Mindig törekednek arra, hogy jobb és újabbnál újabb termékeket készítsenek a gyermekek számára, melyek a környezetet is szolgálják! Fő szempont, hogy minden gyerekjátékuk természetes anyagból készüljön! 

Kézzel készített, környezetbarát és fenntartható forrású alapanyagokból, mint például a természetes gumi, növényi rostok és természetes színező anyagok. A Tikiri Toys a természetes választás gyermeke első legfontosabb éveiben!

Vásároljon online Tikiri Toys Prémium minőségű játékokat, melyek gyermeke kedvenc játékai lesznek!