Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Blog

Nebulous Stars - Alkoss tündéreket!

2019.01.11 10:17
Nebulous Stars - Alkoss tündéreket!

A Top Model és a Miss melody tervezőfüzetek mellé megérkezett a szintén igazi csajos Nebulous Stars kreatív termékcsalád! Ellentétben a másik kettő kreatív füzetekkel, ez a tündérek és sellők világát ismerteti meg velünk! Természetesen itt is szükség lesz kreativ fantáziára, kézügyességre és a fantáziára! Nézzük akkor miről is van szó! 

A Nebolous Star kreatív termékcsalád a tini lányok kedvence lesz idén, ebben biztosak vagyunk!

Hogy miből is gondoljuk ezt?

Abból, hogy tervező füzeteik kifinomult tervezéssel lettek kialakítva. Rajzaik élethűek és szinte csábítanak az alkotásra. A Nebulous Stars kreatív tervezőfüzet 45 lapos, használata igen egyszerű. Segítségünkre lehet a tervezésben a több féle sablon, a 300 darabos matricák, 3 különböző satírozó papír, hasznos díszétési tanácsok és a könyvhöz való 5 darab, 2 oldalas színesceruza. Utánna már minden a mi kis fantáziánkon múlik. 

A Mi személyes kedvencünk a Nebulous Stars Titkos napló! Természetesen kulccsal zárható, hogy illetéktelen még csak bele se nézhessen! Tartozik még a kis csomaghoz több színű toll, hogy a fontos dolgokat ki lehessen emelni, feladatlapok, tündéres és a kis segítője matricák. 

Ha ajándék mellé vagy csak úgy szeretnél levelezőlapot készíteni, abban segítségedre lehet a Nebolous Stars Üdvözlőlap készítő! A színes papírokra ráírhatod személyes jó kívánságaidat, a matricák és flitterporok segítségével pedig fel is díszítheted kedvedre. Sőt, a 10 darabos szegyély-mintázóval egyedi külsőt is biztosíthatsz a levelező lapoknak. Ha elkészültél vele, mehet is a szintén szines borítékokba, amit szintén a kedved szerint dekorálhatsz.

A Mi másik személyes kedvencünk a Nebolous Stars Csillámtetováló készlet! Mivel e készlet nyomdát tartalmaz, amit a mellé csomagolt csillámos folyadékkal tudsz fixálni a bőrön nem kell külön sablonnal, ragasztóval és csillámporral bajlódni. Így nem csak hogy egyszerübb a felvitele, de tisztaság marad a buli után. 

Igaz milyen szépséges ez a termékcsalád? Ha valami megtetszett, gyere és nézz körbe web-áruházunkban is, ahol figyelemmel tudok kísérni az újdonságokat is!