Blog

Gravitrax az Új őrület

2018.10.02 15:48
Gravitrax az Új őrület

Októben révén már gyakorlatilag a játékboltok telis tele vannak jobbnál jobb és újabbnál újabb játékokkal, és a játék webáruházunkban is akik nyomon követik, szinte naponta kerülnek ki és rendelhetőek az újdonságok. És a Gravitrax szerintünk az év egyik legjobb játéka.

Ahogy látjátok nálunk az új játékok kapnak szerepet és hogy melyik tetszik és melyiket tartjuk mi a legjobbnak? Most lehull a lepel, hisz a golyópályák számunkra és az ovisok számára egyáltalán nem utolsók, hisz minden óvodában található különböző fajtája, és minden gyermek próbálta egyszer.

Nekünk ebben az évben, bár igaz nem az ovis korosztálynak, inkább 8 éves fölötti korosztálynak ajánlott, a Gravitrax lett az egyik befutó játékunk. Szuper jó és nem csak egy szimpla golyópályáról beszélünk, hanem a gyerkőcnek, saját magának kell megépíteni a pályát, mely rengeteg kiegészítőt tartalmaz, amivel a golyó útját, és sebességét befolyásolni tudja a gyermek.

Nézzük egész pontosan mi is az a Gravitrax?

A Gravitax készletnek az alap készlete egy 100 db-ból áll, melyben rengeteg pályaelem megtalálható, hogy a játékélmény még jobb legyen. A Gravitrax egy olyan különleges golyópályarendszer, amelyet építőelemekből építhetsz össze, sínekből és létrákból, és ezeken keresztül haladnak a golyók.

Tudományos játéknak is nagyon jó a Gravitrax, hisz ebben a játékban a gyermek a fizika törvényével is megismerkedhet illetve használhatja azokat. Külön helyet kap a játékban a mágnesesség.

Nézd meg kis videónkat és még jobban képbe kerülsz, hogy gyermeked, egyik legjobb és legötletesebb játéka legyen karácsonyra. Webshopunkban itt találod katt ide