Blog

Fesztivál, gyerekek és nyár

2018.07.02 20:18

Oly régen jelentkeztünk már, és ennek nyomós okai voltak, hisz itt a nyár és mindenki útnak indult, de hová is? Vannak akik a nyaralást a gyerkőcökkel még csak most tervezik, viszont a fesztivál szezon már elkezdődött és ebben az évebn a családok évében ezek igen nívósak.

Ha már így az elején a fesztiválozás került a sorba, akkor a kérdés vigyük magunkkal, vagy hagyjuk mamáéknál? :-) Mert azért mi is szeretnénk jó érezni magunkat, és igen kedves szülők, a kettő NEM zárja ki a mai világban egymást!

2018 a családok éve és első körben a Volt fesztivál nyitotta meg a kapuit a nagyközönség előtt. Mi is ott bvoltunk és nagy örömünkre szolgált, ogy rengeteg gyerekkel találkoztunk egészen a pici 1-2 évestől a tizenévesekig!

Nos a helyzet, hogy sok fesztivál helyszín nagyon sok gyerekre felvan már készülve, így külön gyerekmegörző, játszótér, játszóház, kimondottan külön gyerekeknek lévő részek kerültek kialakításra! Mi bártra merjük ajánlani, hogy nem kell a csemetéiteket otthon hagyni és legyetek bátrak, és legyen aegy közös családi hét vagy csak napok amit fesztiválozással töltötök!

Nem fogjátok megbánni, ebben biztosak lehettek! Amit jó ha magatokkal visztek minden helyzetben az meleg ruha, ugyan is nem tudhatjátok előre, hogy milyen idő lesz!

Mi tényleg bátran ajánljuk mindenkinek és ha tehetitek, mivel most kezdődött a nyár, még nem késő, próbáljátok ki! Szuper élmény lesz felnőtteknek és gyerkőcöknek is!