Blog

Miért is hoztunk létre óvodavilág webshopot?

2017.11.13 15:03

Miért is hoztunk létre egy óvodavilág webshopot?

Mert nem csak a játékokat szeretnénk megismertetni és megszerettetni a gyerekekkel és a szülőkkel, hanem a mindennapi életből kihagyhatatlan óvodák életébe is szeretnénk bepillantást nyerni! Szeretnénk olyan termékpalettát létrehozni és készleten tartani, amik nem csak egyszerűen játékok, de valami pluszt is adnak a gyermekeink életéhez és nem utolsó sorban fejlődésükhöz! Nem kevés idő ezeket a termékeket megtalálni és nagyon alapos válogatást igényel, de igyekszünk! Természetesen fórumunkban több játékot is részletesen bemutatunk és kis csapatunk játszani is fog a termékkel, hogy ténylegesen a tudatos szülőknek és gyermekeiknek élmény legyen vele a játék, és ne okozzon csalódást! Sokszor belefutnak az emberek abba a hiába, hogy megrendelik a játékot a „netes áruházból” és sajnos a várt ígéretek nem teljesülnek, ezért szeretnénk leendő vásárlóinknak is bemutatni a termékeket! Szeretnénk az óvónőknek is kicsikét a segítségükre lenni, hogy a már megszokott termékeket esetleg egy minőségibb és jobban játszhatóbb termékekre cseréljék vagy ezen termékekkel bővítsék az óvoda játék kínálatát!

Tartalomként pár kép, hogy milyen termékeket választottunk ki első körben a gyerekek és óvónők valamint a tudatos szülők részére!

 

 

Hogy ne csak egyszerű társasjátékok legyenek, de olyanok amikkel jól lehet, egyszerűen, de nagyszerűen játszani!  

 

 

Mert ezzel a két termékkel szeretnénk egy kicsit felhívni mindenki figyelmét, hogy élvezettel játszunk és úgy tanuljanak a gyerekeink, hogy észre sem veszik és lám megtanulták! J 

Rengeteg ezekhez játékok vannak amiket a későbbiek folyamán biztos befogunk mutatni Nektek, és szeretnénk ha nem csak mi tudnánk a termékeinket kipróbálni, de egy-egy óvodás csoport véleményére is kíváncsiak leszünk!

 

Webáruházunkon nem csak lakossági ügyfeleket, hanem intézményeket (óvodákat és iskolákat) is kiszolgálunk!

Hamarosan jelentkezünk még több részlettel!