Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Blog

Borsóbabák az új meglepetések

2019.03.27 11:55
Borsóbabák az új meglepetések

Eljött a márciús, és ahogy már megszokhattunk jönnek az újdonságok a gyerekeknek! Szinte minden egyes játék változik, és olyan játékokkal találkozunk, melyek még soha nem voltak kis hazánkban! Az idei év egyik újdonsága lányok körében a borsóbabák, vagy cukorborsó babák! Szerintünk nagyon kis öteletes csomagolást kapott!

Játék, lányos játék, mely minden kislány szívét megdobogtatja! Nem is lesznek ezek mások mint a borsóbabák! Az idei évben a játékok közt is nagyújdonságnak számít a lányok körében a Borsóbaba! Mi ahogy megláttuk, az egyik kedvencünk közé vált, hisz könnyen és gyorsan bele lehet szeretni a nagyobb méretű borsóba! Na de mit is rejtenek a cukorborsók. Szinte nincs olyan gyermek aki ne szeretné a borsókat kibontani, így remek ötletnek tartjuk, ahogy a játék csomagolása kinéz! 

És ebben a csomagolásban találják meg a lányok a borsó szemeket, amiket ki kell belőle fejleti! Minden borsóban 3 db borsószem található! Az egyik borsószemben egy cuki babára lelnek a gyerekek, lányok! Na és a többi? A többi borsószemben egy egy kiegészítő található a babához! 

A pöttöm babáknak 24 fajtájuk van, így nem árt minél több borsóra szert tenni! A játékot azért találjuk lányok részsére egy szuper ötletnek, hisz valamilyen szinten a természetbe csempészi bele a játékot! 

Várásoljon gyermekének Pöttöm borsóbaba meglepetés figurákat, rendelje meg az ovodavilag.hu online játékboltból, melyet készletről szállítunk otthonába! Katt ide és vásárold meg gyermeked legújabb kedvenc játékbabáját a pöttöm borsóbabát!