Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Blog

Óvodakezdési ötletek 2.

2018.06.08 15:59

Tegnap már esett szó, illetve kicsit bele mélyedtünk, hogy milyen kellékek lesznek szükségesek az ovihoz! Most ebben a blogban folytatjuk, hisz sok mindent nem tudtunk beleírni! Hisz nem csak ovis hátizsák és ovis tornazsákra lesz szükségetek, hanem olyan apró ruhadarabokra is melyeket a mindennapokban használnak gyerkőceitek!

Miket is használnak elsőként az ovisok, és miket kell még beszereznetek a nyári szünet alatt az ovikezdéshez? Igen, aki már az előző cikkünket olvasta annak bizony feltünk, hogy a váltócipőre nem hívtuk fel a figyelmeteket! Minden oviba kötelező vagy ajánlott! A váltó és kinti- benti ruha amit ha praktikusan összepakoltok akkor az jól fog jönni, ha van az óvodában, hisz soha nem lehet tudni, hogy mikor történik valami váratlan meglepetés, vagy épp túl hűvös lesz az idő, így egy meleg felsőt mindenképp tartsatok a gyerkőc szekrényében, a válltócipővel együtt! Ezek mellet egy pót pólót is érdemes bent tartani, ami épp megfelel esetleg tornához is! 

Aktív gyerekeknék ez mindenképp fogyóeszköz :-) 

 

Na de mi kellhet még? 

Ovitól függ, hogy mikor kapjátok meg az ovis jeleket! Van olyan ovi ahol az óvónénik már a beíratkozásnál megmondják vagy kiosztják az ois jeleket, vagy ha épp ballagós az oviból a nagytesó, akkor megöröklitek utána! Ha megvan az ovis jel, akkor következő feladat, hogy a fogmosópohártól kezdve az ovizsákon át az ágyneműig, kéztörlőig minden óvodába kerülő holmira rávarrjuk, rajzoljuk vagy ragasszuk a jeleket. A mai szülők vagy a mai anyukák roppant kreatívak és csuda jópofa dolgokkal megtudják csinálni az ovis jeleket. Azonban matrica formájában is gyorsan megtudjátok vásárolni! Az ovis jelet érdemes, minden olyan ruhába is belevarrni vagy rajzolni, amit otthagytok az oviban!

Ezekkel teljes lett a blogunk és jönnek az érzelmek, így érdemes lesz továbbra is követni minket, hogy mindent megismerjetek ovikezdőként!