Tolki készségfejlesztő interaktív okosjátékok

Tolki készségfejlesztő interaktív okosjátékok, mellyel nem lehet megunni a játékos tanulást! Egy új interaktív játék, mely a tudományos ismeretekre épül! Hangoskönyv cuki interaktív tollal, mely segít a gyermekeknek a környezet és a világ megismerésében! Vásároljon Tolki interaktív okosjátékokat az ovodavilag.hu játék webáruházl és rendelje meg online gyermeke okosjátékát! Tolki hangoskönyvekről még többet tudhat meg és olvashat ide kattintva

Nézet:
Sorrend:

Ön is szeretne olyan ajándékot adni csemetéjének / unokájának, amelyet

- önállóan is tud használni, 
- jól szórakozik vele, 
miközben
- hasznosan tölti az idejét, új dolgokat tanul 
és
- kedve van újra és újra elővenni?

Bizony van, amikor anya és apa is fáradt, vagy éppen elfoglalt és jó lenne, ha a csemete legalább fél, de inkább egy bő órára le tudná magát kötni...

Ebben segít a Tolki interaktív hangoskönyve!

Érdekes és tanító könyvek ezek, amely használatát a gyerekek pillanatok alatt elsajátítják.

Hogy működik ez a Tolki interaktív hangoskönyv?

A szettekben található egy "toll" szerű eszköz (ld. a fenti kép szélén). Használata egyszerű, csak hozzá kell érinteni a tollat a könyv valamelyik képéhez, és azonnal meghallgatható az ahhoz tartozó szöveg, zene vagy hanghatás.

Az egyes képekhez több hang is tartozik, a szórakoztató tanulást követően pedig a gyerekek különböző kvízjátékokkal tehetik próbára tudásukat a toll segítségével. 

A színvonalas színészi narráció és a toll kiváló minőségű hangszórója könnyen érthetővé és követhetővé teszi a könyvek tartalmát.

Minden könyvhöz készült egy rövid videó, amely megmutatja, hogy miként is kell ezt elképzelni. (Kattintson bármely termékre és nézze meg a videókat!)

De tényleg, hogyan működik? Mi a trükk?

A könyvben apró szenzorok vannak a megfelelő helyeken a lapokba építve. Az egyes szenzorok a tollban található hangfájlok lejátszását indítják el.

Milyen idős korosztálynak szól?

A Játékos tanulás a 3-7 éves korosztálynak (óvoda, illetve iskola előkészítés) szól, míg a másik 3 kiadvány (Játékosan angolul, Világatlasz, Állatok világa) 5-12 éves gyerekeknek készült.

Mit kell megvenni hozzá?

Elsőként vásároljon egy szettet! A szettek mindegyike tartalmaz egy könyvet és egy Tolki elektronikus tollat. Szettet elég egyszer beszerezni, mert a toll minden Tolki kiadvánnyal használható. (A most megjelent minden könyv hanganyaga rajta van a szettekben található tollakon. A később megjelenő könyvek hanganyagai pedig egyszerűen letölthetőek lesznek.)

 

Vásároljon online az Óvodavilág játék webáruházban Tolki interaktív játékokat gyermekének!

Miért jó nálunk vásárolni?

Játékaink választéka gondosan össze lett válogatva, és nem csak az óvodás korosztály találja meg webshopunkban a fejlesztő és szórakoztató játékokat, de a kisiskolásoknak, sőt még a felnőttek számára is találsz nálunk szuper játékokat! Legkeresettebb Tolki interaktív okojátékok, hangoskönyvek egy helyen gondosan összeválogatva, hogy a vásárlás könnyű, egyszerű és gyors legyen!

Vásárolj a legjobb és legkeresettebb játékok webshopjából!