Blog

Slime gyár Új!!!

2018.09.28 15:31
Slime gyár Új!!!

Márciusban szinte nem volt olyan ember aki ne találkozott volna a Slime gyár vagy csak Slime-al! Mindenki errő beszélt és azt is hittük, hogy ez az őrület lecseng! Ám ahogy látjuk, nem ért véget, sőt, még mindig imádják a gyerekek!

Mindenki azt hitte a slime csak egy röpke fellángolás, ám amikor már 4 hónapon keresztül mindenki slime-ot gyártott, vásárolt nem akartuk elhinni! 

Ebben a időszakban egy új slime gyár kap a játékboltok polcain helyet! Egy új szuper Slime készítő kerített hatalmába mindenkit, hisz fiúknak és lányoknak is külön külön szett van! Mitől különbözik a kettő? A színvilágától és az összetevőiből!

Lányos Slimegyár

Igazi csajos színeket lehet belőle készíteni azaz első körben a pink, lila, kheki rózsaszín színek dominálnak benne. A készletben pedig cuki műanyag figurák vannak melyek a lányok kedvencei, ilyen az unikornis figura, sellő, kiscica. Ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül, hogy a készletben a csillámoké a főszerep, ugyanis a lányok a slime-ot csillámporral tudják megbolondítani! 

Így már is csajos színű slime-ot lehet készíteni!

slimegyár lányos

Fiús slimegyár

A slime készítésből a fiúkat sem lehet kihagyni, így ebben a kreatív játékban külön fiús készletet is megtalálsz játék webáruházunkban, ami szerintünk nem olyan rossz ötlet! Nézzük miben különbözik a lányostól. Első sorban a színekben, hisz ebben a készletben a barna, kék, narancssárga színek kaptak főszerepet! Úgyan úgy mint a lányos készletnél, ebben is találnak a fiúk csillámport, amivel a slime-ok még különlegesebbek lesznek. És amiben nagyon elüt a lányos készlettől, az nem más mint az állatkákat, hisz a fiúk imádják a rovarokat, nos ebben a kiegészítők, műanyag rovarok. Ettől függetlenül szintúgy remek szórakozást és játékélményt nyújt a fiúknak!

fiús slimegyár

Reméljük egy kicsit nagyobb rálátást tudtunk adni a szülőknek! egyébként ebben a készletben nem található sem borax, sem borotvahab, így nem kell újra attól tartani, hogy mennyi minden kell még hozzá. Mindent hozzávalót tartalmaz a készlet, melyek a gyermekekre káros anyagot NEM TATALMAZNAK!

Slime-kat ide kattintva megtalálod játék webáruházunkban és gyöngyösön a Csodafa játékboltunkban (3200, Gyöngyös, Püspöki út 6.)