Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Blog

Flora interaktív plüss póni a lányok kevence

2019.10.21 15:46
Flora interaktív plüss póni a lányok kevence

Flora az interaktív plüs póni, akinek szerintünk minden lány szívesen a kis gazdája lenne, és egész egyszerűen nem lehet vele betelni! Na de miért is olyan nagy szám Flora, aki szinte még a újdonságnak számít a játékpiacon! Egyszerűen nincs olyan lány, aki ne lenne oda a ponikért és az unikornisokért, na, de hogy flora még interaktív is, ez még érdekesebbé teszi a kis Pónit!

Szinte nincs is olyan kislány, akinek ha azt mondjuk póni, akkor ne csillanna fel a szeme! Egy teljesen új interaktív plüss lesz a játék piacon, melyet a TM Toys gyártó készített. Kicsit megvoltunk ilyedve az anyagától, mert ezek a plüssök, nem mindegy, hogy milyen plüssből készülnek, de amint megfogtuk, szinte a kedvenc plüssállatunkká vált! 

Karácsony közeledtével az interaktív plüssök mindig nagyobb szerepet kapnak a gyermekek körében és ez ennél a póninál Foránál nem is lesz csoda! Ár érték arányban az enyik legjobb, amit a játékok közt és a karácsonyfa alatt szívesen lát az ember, na és a gyermek teljesen oda meg vissza lesz érte! 

Ahogy megérkezett hozzánk fogtuk és kivettük a dobozból, pont azért, hogy milyen a plüssi vagyis a póni tapintása. 

Flora az interaktív póni, aki nem egy mindennapi plüss, hisz kis gazdája biztos, hogy a el lesz ragadtatva tőle! Olya sok mindent csinál, de nézzük is, hogy hogy reagál a tapintásra, és mit tud vele csinálni a gyermek! 

  • ha megsimogatod a hátát, akkor mozgatja a lábát és horkant egyet
  • ha megsimogatod a fejét, akkor Flora boldog lesz és ennek hangot is ad
  • etesd a csomagban található répával, hogy rágcsálhasson
  • tapsolj és mozgatja a farkát
  • fésüld át flora sörényét mindennap 

Az egyik legjobb interaktív póninak tartjuk, hisz kiegészítőket is találsz hozzá, így konkrétan mindent megtalál a gyermek a dobozban, amire Flora gondoskodásához szüksége lesz! 

Karácsonyi ajándéknak vagy születésnapi ajándéknak tökéletes! Vásárolja meg online Flora plüss póni lovat az ovodavilag.hu játék webshopból!