Blog

Legjobb kártyajátékok

2018.01.12 09:33

Bemutatjuk nektek a legjobb kártyajátékokat amik folyamatosín bővülnek, hisz ujabbnál újabbakkal játászunk mi is, így tudjuk milyen nehéz lajikusként megtalálni azokat a játékokat amik pörgősek, fejtörősek, de ugyanakkor remek szórakoztató játékok. Fontos, hogy a gyerkőcök szeresség és akarjanak velük játszani, ne csak ezért legyen mert milyen jól néz ki a doboza!

Legjobb kártyák itt

 

 

Mi is szokott történni általában? Gyorsan bemész a játékboltba és szeretnél egy olyan apróságot venni ami a 3-4 ezer forintba belefér és a gyerek szeret vele játszani, és arra már nem is gondol az ember, hogy saját magának a felnőttnek is kell vele játszania! Legjobb esetben turkálhatsz a polcokon a különböző kártyák közt, a végére belefáradsz az olvasásba, és nem jutsz semmire, az eladó pedig érdemben nem tud benne segíteni, mert lehet még életében nem játszott azzal a kártyával aminek a doboza annyira kecsegtet téged, hogy vásárold meg! Nos a kevesebb néha több, és nem minden a kinézet!

Az óvodavilág játék webárzházban, próbáljuk a kártyajátékokat úgy összegyűjteni, hogy az egész család szívesen játszon vele, és anya apa épp úgy élvezze mint a gyerekek. Rengeteg kártyajáték van ami kimondottan a szórakoztatást célozza meg, ám nem is gondolnánk, hogy gyermekeinknek ezek milyen jó fejlesztő játékok. Termékleírásunkban megtudod néz melyik kártya mit fejleszt és a játékszabályt, illetve, hogy hágy játékos játszhatja. Próbáljuk termékkínálauntka úgy összeválogatni, hogy ne csak az óvodás korosztálynak kedvezzünk, hanem a 6 év feletti gyermekeknek is illetve a felnőtteknek! Amiket nálunk vásárolsz, mid kipróbált játék, azaz midegyikkel játszottunk így saját magunkon tapasztaltuk, hogy mennyire szórakoztatóak.

 

Reméljük ettől a pár mondatot elolvasva megnézed a legjobb kártyajátékokat!