Blog

Memóriajátékok gyerekeknek, óvodásokanak

2018.04.03 09:09


A Memória játékok nem csak szórakoztatnak, hanem még az agytekervényeket is megmozgatják! fejlesztő játékok óvodásoknak első kézből az óvodavilág webáruházból! Sok jó ötletet mutatunk!

 

https://ovodavilag.hu/fejleszto-jatekok/memoria-jatekok

A memória fejlesztése minden korosztály számára fontos dolog. Legyen az egy egyszerű kártya játék vagy igazi mesterlogika. A lényeg, hogy kicsit munkára fogjuk az agyunkat.

Kicsiknek a táblás formája az elterjedtebb, mert nem csak ütésálló, hanem kimondottan az apróság igényeire van tervezve. A nagyobbak már természetesen bonyolultabbakat is találnak.

 

Ime egy remek fejlesztőjáték mely memóriajáték óvodásokanak, melyet az óvodás és intézmények is szívesen használnak valamint gyógypedagógusok egyaránt!

Zingó Bingó társasjáték

 

További memóriajátékainkat megtalálod itt: https://ovodavilag.hu/fejleszto-jatekok/memoria-jatekok

A kártyás változat talán a legnépszerűbb. Nem is kell hozzá sok minden csak egy pakli memória kártya, pár jó barát és már indulhat is a móka! A lényege, hogy az összes párt minél gyorsabban meg kell találni. Ehhez a megfigyelőképesség elengedhetetlen szempont.

Mivel ez egy gyors és egyszerű játéknak minősül, nem kell órákat koncentrálnia a gyerkőcnek. 

Egyáltalán nem helyhez kötött, így mindenhol mindenki játszhatja kortól és létszámtól függetlenül!

 

Ha felkeltettük éredeklődésedet e remek szórakoztató játékról, térj be hozzánk a ovodavilag.hu webáruházba és válogass kedvedre! Bőséges választékot találsz itt!