Blog

Óvodás hátizsákok

2018.07.20 15:56

Tombol a nyári szünet, jó néhány oviban leállás van és valóban az aktív nyári szünetet élik a kedves óvó nénik és a gyermekek szintén. Azonban egy táska amiről szót kell ejtenünk az minden ovisnak megtalálható a ruhatárában, és mi más is lenne az mint az ovis táska vagy az ovis hátizsák.

Választékunk folyamatosan bővül újabbnál újabb termékekkel, melyek kimondottan ovis gyerkőcökre vannak specializálva, így elengedhetetlen kellék a gyermekeknek az ovis hátizsák. Szinte minden ovisnak lenni kell, vagy már van, vagy ha most készültök oviba, most biztos, hogy beszerzitek a gyermeketeknek. Rengeteg ovis hátizsák közül tudtok már választani, és szinte nincs olyan mese, akinek a főhősével ne lennne ovis táska.

Az ovodavilág óvodai játék webáruházban is több méretű és több mesehősös hátizsák vagy oldaltáska közül tudtok válogatni. Egy dologra azonban érdemes odafigyelni, ami nem más, hogy ha lehet vízhatlan legyen, vagy a táska belsejében legyen olyan anyag, ami ha kiömlik benne valami, felfogja a folyadékot.

Minden táskának a vállpántja állítható, így gyakorlatilag már csak a táska méretét érdemes megnézni. 20 cm-től akár 45 cm nagyságig is változhatnak az ovis táska méretek.

Egy jó tanács érdemes előbb a gyermek hátát megmérni és, ha neten vásároltok akkor mindenképp figyeljetek oda a méretre.

Nézzétek meg mennyi ovis hátizsákot találtok webáruházunkban katt ide és nézd meg óvodai hátizsák és táska kínálatunkat