Blog

Ajándékok gyerekzsúrra sulisoknak

2019.08.08 14:39
Ajándékok gyerekzsúrra sulisoknak

Ajándékok gyerekzsúrra? Ez egy jó kérdés, már, hogy mit is vigyünk ajándékba, annak a kisfiúnak vagy kislánynak akit szinte alig ismer a gyermeke. Mindig jönnek a kérdések, hogy mit szeret? Ám azonban sulis korban nem is olyan egyszerű ezt már megmondani, hisz a gyermekek nagyon ritkán játszanak együtt, így nem is látja, hogy mit szeret a másik gyermek! Nézzük, hogy milyen egyszerű ám de még is nagyszerű ajándékokkal lehet meglepni a sulis gyermeket a szülinapi gyerekzsúron!

Egy problémával kevesebb, hogy mit is vegyünk a sulis gyermek szülinapi zsúrjára! Ebben a kategóriában olyan játékokat gyűjtöttünk össze, melyek a sulis gyermekek számára érdekesek, fejlesztőek, szórakoztatóak, és belefér abba a bizonyos party kategóriába, ami maximum 6000 Ft érték szokott lenni! Oly sok szülő tétlenül áll, mikor a gyermekét meghívják szülinapi zsúrra, persze, a szülő nem is ismeri igazán a kisgyermeket akinek ajándékot kell vennie! 

Végre eljutottunk odáig, hogy a szülők nem is annyira az árát nézik a játékoknak, sokkal inkébb, mint azt, hogy értelmes játékot vásőároljanak! Olyan játékokat keresve amikkel biztos örömet okoznak a gyermekeknek, használják a gyermekek és valamilyen formában fejleszti a gyermekek készségét, ugyanakkor szeretnek játszani vele a gyermekek! Ez igen nehéz választás, ha egy szimpla játék webáruházból vásárolunk, hisz elveszünk a rengeteg játék közt, majd a végén feladva a játék kresgélést beleununk! Ez a játék kategóriát az ovodavilag.hu játék webáruházban, direkt azoknak szánjuk, akik szeretnének jó játékot vinni nem csak saját gyermeküknek, hanem idegen gyermekeknek is szülinapi zsúrra! 

Játékok gyerekzsúrra sulisoknak 6-7 éves kortól, melyek szórakoztatnak! Nézzen szét katt ide a kategóriához, és keresse meg a legjobban ajánlott játékokat  amivel biztosan örömet szerez gyermek kis barátjának!

Pár ötlet itt:

Brainbox játékok gyerekzsúrra

Dobble társasjáték gyerekzsúrra

Difference társasjáték gyerekzsúrra