Brainbox Angol nyelvlecke

VAN
Raktárkészlet:
Brainbox Angol nyelvlecke
Brainbox Angol nyelvlecke
Brainbox Angol nyelvlecke
Brainbox Angol nyelvlecke
Brainbox Angol nyelvlecke
Brainbox Angol nyelvlecke
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Brainbox
4 990 Ft

Brainbox Angol nyelvlecke szókincsfejlesztés játékkal összekötve angolból a Brainbox segítségéval.

Részletek

Brainbox Angol nyelvlecke fejlesszük együtt közösen, akár egyedül akár kis barátaiddal az angol nyelvtudásunkat. A Brainbox játék játékos formában szorakoztatva tanítja meg a gyerekeket angolul. A kétnyelvű feliratokat és kérdéseket tartalmazó kártyák két szinten tanítanak, így nem csak a kezdőknek, de a tapasztaltabb angolosoknak is nagyszerű játék lesz!

Jegyezz meg minél több információt 10 másodperc alatt a kihúzott kártyán szereplő témáról. Megfigyelted és megjegyezted? Akkor dobj a kockával, és válaszolj helyesen a kidobott szám szerinti kérdésre. De ne húzd az időt, mert a homokórán gyorsan lepereg! A válaszokat a kártyán ellenőrizheted.

Légy Te az első és legyen a legtöbb kártya a Tiéd, hisz az nyer akinek a legtöbb kártyája lesz a végén.

 

A Brainbox Angol nyelvlecke játék fejleszti:

  • angol szavak tanulása a mindennapi életből
  • memóriát
  • gyorsaságot
  • megfigyelést

 

A játékot 1-6 fő játszhatja 

Ajánlott kor: 8 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
kommunikáció, asszociációt, fogalmazási képességet, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget,szövegértést,logikát,kombinációs készséget,angol nyelv
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1-6 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Brainbox
Cikkszám
93600
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!